RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ville ha Chippen til RBK

Foto: AFP/Scanpix
Erik Hamrén hadde i 2008 et sterkt ønske om å hente Christian «Chippen» Wilhelmsson til Lerkendal.

Det skriver svenske Aftonbladet onsdag. Hamrén bekrefter overfor avisen at han har stor sans for kantspilleren som de siste sesongene har levd en anonym profftilværelse i Saudi-Arabia.

Har farten
Nå åpner han for comeback på landslaget for Wilhelmsson.

- Han har speed, og det er det jeg liker og vi behøver. Spesielt på den måten vi ønsker å spille med våre kanter. Han er også god på å utfordre. Jeg synes han har gjort mange bra landskamper, og derfor er han interessant, sier Hamrén.

Han vil imidlertid ikke kommentere opplysningene om at Wihelmsson var ønsket i Trondheim.

- Ingen kommentar, smiler Hamrén på direkte spørsmål.

Visumkluss for Allbäck
Aftonbladet hevder imidlertid å kjenne til at Wilhelmsson er en av Hamréns favorittspillere, og at han ønsket å kjøpe landsmannen fri fra franske Nantes i 2008. Fri ble han da også kjøpt, men i stedet for en RBK-kontrakt takket «Chippen» ja til en langt mer lukrativ kontrakt med saudiarabiske Al-Hilal.

Wilhelmsson har vært utelatt fra den svenske landslagstroppen siden i fjor høst, men nå lukter det comeback under Hamrén. Tirsdag skulle landslagsassistent Marcus Allbäck ha sett spilleren i aksjon for klubblaget, men visumproblemer satte en stopper for planene. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere