*Nettavisen* Sport.

- Ville ikke sett på Norge hvis jeg var supporter

Foto: (Reuters/Scanpix)

Nicklas Bendner har ikke mye til overs for Norges spillestil.

27.03.11 13:35

I forkant av Norges kamp mot Danmark i EM-kvalifiseringen, fryktet danskene Norges spillestil. I Danmark blir Drillo-stilen sett på som primitiv og kjedelig, og etter lørdagens kamp ble det inntrykket forsterket.

Nicklas Bendtner er vant til flott pasningsspill i Arsenal – når han får spille – og syns svært lite om det norske spillet.

- Vi visste de ville spille med en del lange baller og innkast, og det var de eneste gangene de var farlige, uttaler Bendtner, og ser ut til å ha glemt at Norges scoring verken kom fra en lang ball eller en dødball.

- Det ble ikke noen morsom kamp. Det er den måten de spiller på, men hvis jeg var fan av det norske landslaget hadde jeg ikke betalt for å se dem. Med de spillerne Norge har, skjønner jeg ikke at de spiller på den måten, sier spissen til Ekstrabladet.

- Ufortjent
De danske spillerne var skuffet etter lørdagens kamp, og mente at Danmark hadde vært det beste laget.

- Det er ufortjent at vi ikke vinner denne kampen. Norge har én sjanse og scorer på den, sa danskenes wonderkid Christian Eriksen til Nettavisen etter kampen.

Mener Norge vil falle av
Norge har nå ti poeng og leder gruppe H – tre poeng foran Danmark og Portugal. Nikclas Bendtner tror ikke at det vil være sluttplasseringen i gruppa.

- Det er selvsagt race mellom tre lag i toppen, men jeg ser helt klart på hjemmekampe mot Portugal som den vanskeligste vi har igjen. Jeg tror ikke Norge vil være plassert på toppen til slutt, uttaler Arsenal-spilleren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.