Gå til sidens hovedinnhold

- Ville ønske Conte velkommen tilbake

Antonio Conte var tilbake på sidelinjen som Juventus-trener etter utestengelsen

Antonio Conte var søndag tilbake på sidelinjen som Juventus-trener, og laget markerte begivenheten med 1-0-seier borte mot Palermo.

Stephan Lichtsteiner scoret det eneste målet tidlig i en annen omgang hvor begge lag slet med en bane som ble svært dårlig som følge av et haglvær i pausen.

Juventus tok sin 12. seier på 16 seriekamper i høst og fortsetter på tabelltopp.

Conte ble i august utestengt i 10 måneder som straff for at han unnlot å melde fra om et kampfiksingsforsøk da han trente Siena i serie B. Straffen ble senere redusert til fire måneder, og nå er den sonet.

Palermo yppet seg, og Fabrizio Miccoli fikk en scoring annullert for offside i første omgang. Lichtsteiner avgjorde kampen etter et smart hælspark fra Mirko Vucinic i det 50. minutt.

- Vanskelig kamp
- Det var en vanskelig kamp mot et formsterkt lag som ikke fortjener å være fjerde sist, sa Lichtsteiner.

- Det er ikke lett å spille tre dager etter en mesterligakamp, men vi er glade for Conte og ville ønske ham velkommen tilbake med tre poeng.

Hjemmelaget måtte avslutte med ti mann etter at Michel Morganella ble utvist kvarteret før slutt.

Inter overtok søndag kveld 2.-plassen fra Napoli ved å vinne 2-1 i toppoppgjøret på Giuseppe Meazza.

Fredy Guarin sendte Inter i føringen etter et godt, innøvd cornertrekk, før Diego Milito doblet ledelsen etter 38 minutter.

I annen omgang reduserte Edinson Cavani for Napoli. De siste tjue minuttene ble svært nervepirrende, men Inter trakk det lengste strået og er fire poeng bak Juventus, men ett foran Napoli.

Tre strake
Inters byrival Milan fortsetter klatringen og tok sin tredje strake serieseier med 4-2 borte mot Torino. Robinho, Antonio Nocerino, Giampaolo Pazzini og Stephan El Shaarawy scoret målene.

Det startet dårlig for Milan. Nigel de Jong måtte ut midtveis i første omgang med avrevet hælsene, og han er ferdig for sesongen. Så tok Torino ledelsen etter en stygg tabbe av Nocerino. Milan svarte med fire strake mål og er nå oppe på 7.-plass.

Pescara slo Genoa 2-0 i et viktig bunnoppgjør. Vladimir Weiss gjorde forarbeidet til begge målene, som ble scoret av Elvis Abbruscato og Ante Vukusic. Pescara gikk forbi Genoa og er nå tredje sist.

ChievoVerona scoret målene i det siste kvarteret da Cagliari ble slått 2-0 på bortebane. Alberto Paloschi og Cyril Thereau ordnet en noe heldig seier.

Tabelljumbo Siena gikk på en ny smell med 1-3 hjemme mot Catania. (©NTB)

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget