RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vinner aldri med Benitez

Sist oppdatert:
Tidligere Liverpool-helt Jamie Redknapp er krystallklar.

Liverpool ligger 19 poeng bak serieleder Arsenal 12 seriekamper før slutt. Forrige sesong endte klubben 21 poeng bak gullvinner Manchester United. Året før var Benitez´ beste i serien. Da skilte det bare ni poeng opp til serievinner Chelsea.

I 2005, da han ledet Liverpool til Mesterliga-tittelen, havnet laget 37 poeng bak Chelsea i serien.

Jamie Redknapp, som spilte godt over 200 seriekamper for Liverpool over en periode på nærmere ti år, tror ikke Liverpool har en sjanse på gullet med Benitez som sjef.

- Tenker Mesterliga
- For Rafael Benitez handler alt om å vinne Mesterligaen. Det er det han prioriterer, og det er det alle forberedelser går mot. Med Benitez som sjef kan Liverpool slå hvem som helst i en enkeltkamp, men over en sesong vil de slite, sier Redknapp ifølge The Guardian.

- Jeg tror ikke de kan vinne tittelen under Benitez. De er lenger unna enn noensinne før. De har ikke en sjanse, legger han til.

Redknapp mener Benitez´ laguttak har mye av skylda. Benitez roterer mye for å sørge for at stjernene er kampklare til storkampene, ifølge den tidligere midtbanespilleren.

- Jeg var i Liverpool, jeg har sett dem og jeg har fulgt utviklingen. Jeg trodde faktisk at dette kunne bli deres sesong. Men all roteringen - de gjør rett og slett så mange endringer at du aldri vil få den nødvendige samhandlingen. De beste managerne, som Arsène Wenger og Alex Ferguson, bruker stort sett de samme spillerne og systemet. Men se på Liverpool. Hvem skal spille på topp med Fernando Torres? Jeg er ikke sikker på Dirk Kuyt. Peter Crouch og Torres ser ut som om de kunne spilt bra sammen, men de får aldri sjansen. De får en eller to kamper sammen. Så endrer Benitez alt igjen, sier Redknapp - nå ekspert på Sky Sports.

Liverpool ligger nå på 5. plass i Premier League. De har en kamp til gode på Everton på plassen foran, men ligger tre poeng bak. De fire beste i Premier League får sjansen til å nå gruppespillet i Mesterligaen hver sesong.

Akkurat nå er altså Liverpool utenfor.

PS: Liverpool møter de italienske serielederne Inter i Mesterligaen neste tirsdag. Lørdag venter Barnsley i FA-cupen. Spørsmålet er hvilket lag Benitez sender utpå i den første av de to kampene.

Klikk her for flere fotballnyheter
Her får du full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere