RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vurderer å selge Anfield-navnet

Foto: AP Photo/Jon Super
Sist oppdatert:
- Liverpool trenger pengene.

Liverpools hjemmebane Anfield kan skifte navn, skriver Daily Mail.

Grunnen er nemlig at det qatarske teleselskapet Ooredoo kobles til en gigantavtale med den engelske storklubben, som til slutt kan føre til at Anfield får et navnskifte.

- Fått anbud
Standard Chartered, Liverpools nåværende sponsor, har 18 måneder igjen av avtalen med rødtrøyene, og skal allerede være i forhandlinger med Liverpool om en forlengelse.

Den nåværende avtalen gir 20 millioner pund i året, men selskapet skal være gitt en «ekslusiv rett» til å komme med et tilbud til Liverpool om nye og bedre betingelser, skriver Daily Mail.

Men Ooredoo, som nylig hentet inn Lionel Messi som en av selskapets ambassadører, hevder at de allerede har fått et anbud av Liverpool og at de er ivrige etter å knytte til seg en Premier League-klubb.

En talsmann for Ooredoo sier til Al Jeezera at selskapet har et mål om å sponse en engelsk klubb med lang historie.

- Søket vårt inkluderte Arsenal og Manchester United, men begge klubbene har lange sponsoravtaler allerede. Det samme gjelder Manchester City. Liverpool er den eneste tilgjengelige klubben akkurat nå, sier talsmannen ifølge Daily Mail.

- Vil sponse stadion
Teleselskapet forteller at de er klare til å spytte inn store summer i den populære Premier League-klubben.

- Vi ønsker å sponse klubben i det fulle og det hele. Vi ønsker å sponse stadion (og muligens gi det et nytt navn), og vi ønsker å sponse drakta. Målet vårt er å komme inn på markedet i Asia, der Premier League har en enorm fanbase, fortsetter talsmannen.

Han hevder at Liverpool er svært interessert i en avtale med det søkkrike selskapet.

- Det er felles interesse. Liverpool trenger pengene for å konkurrere med de europeiske tungvekterne, og vi ønsker at vår bedrift når nye markeder via fotball, sier han.

Om 18 måneder får vi svaret på om Anfield fortsatt er Anfield.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere