*Nettavisen* Sport.

- Vurderer United-exit

MISFORNØYD: BBC hevder at Danny Welbeck vurderer å byttte klubb til sommeren. Foto: Michael Dalder (Reuters / NTB scanpix)

Ikke fornøyd med rollen i laget.

Danny Welbeck er et produkt av Manchester Uniteds ungdomsakademi og har fått brukbart med spilletid de siste årene, men spissen er ikke helt fornøyd.

Ifølge troverdige BBC skal Welbeck nå vurdere framtiden i klubben.

Sakens kjerne er det at 23-åeingen ønsker å spille midtspiss, men kan ikke få lovnader om en slik rolle av manager David Moyes. Skotten har mange å velge mellom i denne rollen og Welbeck står ikke øverst på prioritetslisten.

Folk som Wayne Rooney, Robin van Persie og Javier Hernandez trives også best sentralt i banen, noe som ofte tvinger Welbeck ut på kanten.

I vinter brukte United i tillegg 37 millioner pund på å hente Juan Manuel Mata som ofte liker å spille i rollen rett bak spissene og slik sett opptar også han en plass i den offensive oppstillingen på bekostning av nettopp Danny Welbeck.

23-åringen har nettet 10 mål på 32 kamper for United så langt denne sesongen og vil trolig få en plass i Roy Hodgsons VM-tropp til sommeren.

BBC skriver videre at det ikke vil være mangel på friere om Welbeck bestemmer seg for å søke lykken andre steder etter denne sesongen.

I United vet man imidlertid at spilleren er godt likt blant lokale fans.

Tottenham er blant klubbene som den siste tiden har blitt koblet med Welbeck, og siden spissen har to år igjen av sin nåværende kontrakt, er det ikke umulig at United kan vil la seg overtale til å selge Welbeck.

Welbeck fikk sin debut for Manchester United i 2008 og scoret sitt første mål for klubben og scoret sitt første mål for klubben senere samme år.


Annonsebilag