RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BENKET CECH: Arsene Wenger overrasket mot Olympiakos.
BENKET CECH: Arsene Wenger overrasket mot Olympiakos. Foto: Dominic Lipinski (Pa Photos)

- Wenger sjokkerte Arsenal-spillerne

Sist oppdatert:
Arsenal-managerens valg om å benke Petr Cech mot Olympiakos skal ha skapt forundring.

Det er seriøse The Telegraph som melder dette torsdag.

Med fronttittelen «Arsenal-spillerne sjokkerte over Wenger» skriver avisen at franskmannens valg om å benke førstekeeperen skal ha opprørt flere av spillerne.

- Cech var uenig

David Ospina fikk uventet tillit mot Olympiakos, tabbet seg ut på ett av målene og bidro til at Arsenal tapte 2-3 på hjemmebane mot grekerne.

Wenger forsvarte Ospina-valget med at Cech ikke var helt frisk etter skade, men tsjekkeren skal selv ha ønsket å spille kampen. Han skal også ha erklært seg selv 100 prosent.

Ifølge The Telegraph skal Wenger ha lovet Ospina spilletid på tross av Cech-signeringen før sesongen, men avgjørelsen om å gi ham minutter i en såpass viktig kamp som på tirsdag skal ha sjokkert flere Arsenal-spillere.

- Henger fortsatt med

Nå henger Champions League-avansementet i en tynn tråd, for de to neste kampene spilles mot Bayern Munchen. Blir det to tap der, står rødtrøyene med null poeng etter fire gruppespillskamper.

- Vi henger fortsatt med. Vi må tro på at vi skal slå lag som Zagreb og Olympiakos. Vi er ikke ferdige, sier Wenger.

Neste Arsenal-kamp spilles på søndag, og det er ikke hvem som helst som kommer på besøk til Emirates. Manchester United står nemlig på motsatt banehalvdel i kampen som har avspark klokken 17.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere