*Nettavisen* Sport.

- West Ham kjøper ut Ljungberg

West Ham skal kjøpe ut svenske Fredrik Ljungberg for 60 millioner kroner.

Det skriver den engelske avisa Daily Mail onsdag. Fredrik Ljungberg skal etter det avisa erfarer, forlate klubben med umiddelbar virkning - kun 12 måneder etter at han kom til Upton Park fra Arsenal.

Avtalen er enn å ikke offentliggjort, men begge parter skal være enige. Ljungberg får seks millioner pund - 60 millioner kroner for å forlate klubben.

Fredrik Ljungberg ble hentet med penger fra daværende eier Eggert Magnusson. Islendingen forsvant ut av klubben i vinter, og hen tok med seg sine milliarder. Derfor må nå West Ham spare inn der det er mulig å spare. Fredrik Ljungberg har etter sigende en lønn på 85.000 pund i uka - 850.000 kroner.

Og det er utelukkende kostnader som gjør at Ljungberg nå forsvinner. Han har en klausul i kontrakten som sier at han har opsjon på ytterligere en sesong, hvis han spiller minst 15 kamper i kommende sesong. Dette kommer altså ikke til å skje.

Fredrik Ljungberg har ikke kommentert saken. Sist gang han sa noe om West Ham, var i forbindelse med sommerens EM.

- Jeg har bestemt meg for å konsentrere meg på spille for min klubb, West Ham. Der kommer fokuset mitt til å ligge framover, sa han da i et åpent brev, ifølge Expressen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag