RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Wilshere er snart tilbake

Foto: Nick Potts / Pa Photos
Arsène Wenger med en gledelig nyhet til Arsenal-fansen.

Arsenal-manager Arsène Wenger kan fortelle at Jack Wilshere snart er tilbake på fotballbanen.

20-åringen, som er sett på som ett av Englands største midtbanetalenter, var ute i hele fjorårssesongen for Arsenal etter å ha pådratt seg en alvorlig ankelskade.

Nå ser det derimot til at ventetiden er over for supertalentet.

- Wilshere ser veldig bra ut på trening. Jeg tror han vil være tilbake på banen om cirka en måned, sier Wenger til Independent.

Nyheten om Wilsheres comeback vil trolig glede Arsenal-supporterne, som har måttet se både Robin van Persie og Alex Song forlate klubben denne sommeren.

Etter å ha gått målløse av banen i de to første oppgjørene av årets Premier League, fikk Wengers menn endelig hull på byllen mot Liverpool søndag.

Franskmannen har så stor tro på eget lag, at han ikke kan garantere Wilshere noen fast plass på laget, når han returnerer om en måned.

- Se på midtbanen vår. Vi har Mikel Arteta, Santi Cazorla, Jack Wilshere, Francis Coquelin og Tomas Rosicky. Det er kvalitet, og det er hard kamp om plassene, forteller Wenger.

Arsenal får besøk av Southampton i neste seriekamp 15. september.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere