RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

- Xabi ba meg gå til Liverpool

Sist oppdatert:
Xabi Alonso hadde en nøkkelrolle for å få Nuri Sahin til Premier League.

Tidligere denne uken ble Real Madrid-spilleren Nuri Sahin klar for Liverpool på lån ut sesongen.

At den tyskfødte tyrkeren valgte nettopp Anfield som sin nye hjemmebane skal Liverpool takke Xabi Alonso for.

I et lenger intervju på Liverpools offisielle hjemmeside har Sahin fortalt at lagkameraten i Real Madrid sa at han kom til å elske «The Reds».

- Fansen vil ta vare på deg
På spørsmål om han hadde pratet med den tidligere Liverpool-spilleren Xabi Alonso om en mulig overgang til klubben svarte han følgende.

- Ja, selvfølgelig. Mange ganger. Xabi er en person som virkelig bryr seg om fotball. Han er forelsket i fotball. Jeg er det samme, og det er derfor vi hadde en rekke samtaler, sier Sahin til liverpoolfc.com.

- Da jeg kom til Real Madrid, snakket vi om tysk fotball og italiensk fotball. Han liker fotball! Da han hørte at Liverpool var interessert i meg, begynte han å fortelle meg om Liverpool. Han er fortsatt forelsket i fotballklubben Liverpool, tror jeg! Det er sprøtt hvordan han fortalte meg om Liverpool. Han sa «Gå dit, du vil elske det. Fansen vil ta vare på deg og elsker deg»

Den tidligere Liverpool-spilleren skrøt også av klubbens hjemmebane.

- Han sa Anfield er den beste stadion i verden. Xabi vunnet mye trofeer her, og forhåpentligvis kan vi gjøre det også, sier Sahin.

- Et spennende talent
Liverpool-manager Brendan Rodgers er også svært fornøyd med å ha fått spilleren inn i stallen for den inneværende sesongen.

- Vi er glade for å kunne ønsker Nuri velkommen til Liverpool, og så må jeg samtidig si takk til Real Madrid som låner oss et spennende talent, sier Rodgers, ifølge Sky Sports.

PS. Se flere Premier League-nyheter i videospilleren til høyre for denne artikkelen.

- Nuri Sahin er en spiller med god teknikk og motivasjon, og er en som vil passe bra inn i vår spillestil, fortsetter manageren.

- Vi ønsker han velkommen til Liverpool-familien og ønsker han lykke til i arbeidet med å gjøre oss lykkelig fremover, avslutter han.

Søndag møtes Liverpool og Manchester City på Anfield. Du kan følge kampen fra kl. 17.00 i Nettavisens livesenter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere