*Nettavisen* Sport.

- Xavi forlater Barcelona

TOMMEL OPP FOR MLS? Xavi skal ifølge spansk radio være klar for nye utfordringer i den amerikanske ligaen og New York City FC. FOTO: NTB scanpix Foto: Lluis Gene (Afp)

Det melder i hvert fall spansk radio.

Ryktene har vært der lenge, men Xavi selv har alltid tilbakevist påstandene om at han har vært på vei vekk fra klubben i hans hjerte.

Etter lite spilletid i Barcelona i år skal Xavi ha gitt klarsignal til å forlate Barcelona til fordel for den amerikanske ligaen (MLS) og New York City FC neste sesong, ifølge fotbollskanalen.se

Xavi, som lenge var regnet som en av verdens beste midtbanespillere, har slitt med spilletid under Barcelonas nye trener Luis Enrique.

Den spanske landslagsspilleren skal ha tatt beskjeden om at han ikke kom til å spille fast tungt, men valgte å bli i den spanske storklubben. Enn så lenge.

Xavi har i hele sitt liv spilt for Barcelona og bodde lenge på gutterommet hos mor og far. Han har Barcelona-fotballen i blodet og har vunnet alt som kan vinnes med klubb- og landslag.

HTML EMBED

#15anys #fcbarcelona #fcb #fcblive

Et bilde publisert av Xavi Hernandez Creus (@xavihernandezoficial) søndag 24. Mars. 2013 PDT


Fotball har aldri vært veldig populært i USA, men etter et fantastisk fotball-VM og at stadig flere stjerner kommer til ligaen har bidratt til økt interesse.

Også Steven Gerrard skal spille i MLS neste sesong for Los Angeles Galaxy

Fra før av har New York City hentet Mikkel Diskerud fra Rosenborg, David Villa og Frank Lampard. Dersom Xavi også skulle gå til New York-klubben, er det litt av en sentral linje klubben har offensivt.

Klikk på bildet for å forstørre.

LAGKAMERATER: De har begge blitt sett på som blant tidenes beste midtbanespillere. Nå kan Frank Lampard og Xavi bli lagkamerater. FOTO: NTB scanpix Foto: Mike Hewitt

Det skal nevnes til slutt at den katalanske avisen El Mundo Deportivo skriver at Xavi ikke har bestemt seg for klubbvalg ennå.

Barcelona jager Real Madrid i toppen av La Liga og er etter helgen bare to poeng bak serielederene fra hovedstaden.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag