RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Zlatan bedre enn Ronaldo

Foto: Montasje (AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
José Mourinho hyller sin svenske spiss som verdens beste.

Inter-trener José Mourinho har allerede satt i gang krigføringen foran mesterligamøtet med regjerende mester Manchester United i februar.

Den frittalende portugiseren er kjent for å ha sterke meninger, og når det gjelder hvem som burde titulere seg «verdens beste» fotballspiller, er den tidligere Chelsea-sjefen klar i sin tale.

- Cristiano Ronaldo er en god spiller, men han er langt fra den beste. Han fortjente gullballen fordi laget hans vant både Premier League og Mesterligaen, men for meg er Zlatan Ibrahimovic helt klart den beste fotballspilleren, sier Mourinho ifølge BBC.

Hvem mener du er best av Zlatan og Ronaldo? Diskuter spørsmålet i kommentatorfeltet nederst i saken.

Flere favoritter
I tillegg til svenske Ibrahimovic, har Mourinho også et knippe andre stjerner på listen, som han mener går foran Ronaldo i rekken blant verdens ypperste ballkunstnere.

- Når jeg tenker på hvordan en fotballspiller burde være, så dukker navn som Lionel Messi, Kaka, og Zlatan Ibrahimovic først opp, sier treneren.

- Messi er en utrolig fotballspiller, og i løpet av to til tre år, så vil han helt klart vinne gullballen, fortsetter han.

Avviser Drogba
Portugiseren kan også avkrefte at han har planer om å hente sin tidligere Chelsea-elev, Didier Drogba, til Italia.

- Jeg har aldri lagt skjul på at jeg har et spesielt forhold til Didier, men akkurat nå trenger jeg ingen ny spiss. Jeg har allerede Hernan Crespo, Julio Cruz, Zlatan Ibrahimovic og Mario Balotelli.

- Men Drogba er mer enn en spiller for meg, han er en del av meg. Han er en forlengelse av min trenerrolle ute på banen, forteller portugiseren.

Slutt for Adriano
En som imidlertid ikke blir nevnt er den skandaleomsuste brasilianeren Adriano. Mourinho innrømmer i stedet at 26-åringen trolig forsvinner til en annen klubb i løpet av overgangsvinduet i januar.

- Jeg og klubbpresidenten ønsker at han blir. Men om han ønsker å forlate oss, skal ikke jeg stå i veien. Han har fortsatt 10 gode år igjen på fotballbanen, sier Mourinho.

Adriano har blitt linket både til Chelsea, og flere brasilianske klubber den siste tiden. Spissen har tidligere spilt for klubber som Parma, Fiorentina, São Paulo og Flamengo.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere