RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Zlatan er bedre enn Bale

Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Det mener i hvert fall skaperne av FIFA.

Gareth Bale forlot Premier League og Tottenham til fordel for Real Madrid og La Liga i sommer. Waliseren skal ha kostet den spanske storklubben 805 millioner norske kroner som gjør ham til den dyreste spilleren gjennom tidene.

Mange har spekulert i at Bale kan bli bedre enn både Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, men skaperne av FIFA-versjonen for 2014 er tydeligvis ikke helt enige.

Bale på 17. plass
De store ligaene i Europa har nylig startet sesongen, og nærmer det seg også tiden for årets versjon av tv-spillet FIFA.

Aftonbladet melder at skaperne av spillet, EA Sports, har sluppet listen for de 50 beste spillerne foran denne sesongne. På denne listen finner vi Zlatan Ibrahimovic over Gareth Bale.

Gareth Bale har fått en totalsum på 87 av 100 mulige poeng i spillet, noe som gjør at waliseren ikke engang kommer inn på topp 10-listen over de beste spillerne. Han havner helt nede på en 17. plass.

Messi topper
Foran Bale finner man blant andre Nemanja Vidic, Sergio Agüero og Sveriges Zlatan Ibrahimovic. Svensken ligger på en 8.plass med 89 poeng totalt, to poeng foran den nysignerte Real Madrid-spilleren.

Barcelonas Lionel Messi topper listen med 94 totalpoeng foran Cristiano Ronaldo og Franck Ribery.

Demo-versjonen av FIFA 14 slippes 10. september, mens den endelige versjonen av spillet slippes i slutten av måneden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere