RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Zlatan er ferdig i PSG etter sesongen

REISER: Svensk ekspert føler seg trygg på at Zlatan Ibrahimovic forlater PSG etter årets sesong.
REISER: Svensk ekspert føler seg trygg på at Zlatan Ibrahimovic forlater PSG etter årets sesong. Foto: Franck Fife (Afp)
Svensk ekspert tror supertstjernen forlater Frankrike.

Zlatan Ibrahimovic er i hardt vær etter at han pådro seg fire kampers karantene for å ha skjelt ut dommer Lionel Jaffredo nylig.

Nå mener den svenske fotballeksperten Thomas Wilbacher at alt tyder på at Zlatan forlater den franske hovedstaden i sommer.

- Han er lei av Frankrike, og denne sesongen blir hans siste der, skriver Wilbacher i Expressen og spekulerer videre i om Zlatan reiser til USA for å avslutte karrieren der eller om han muligens returnerer til Italia.

Ifølge Calciomercato.com har et møte mellom AC Milans visepresident Adriano Galliani og Zlatans agent, Mino Raiola, allerede funnet sted.

Offisielt ble det oppgitt at forlengelse av Ignazio Abates kontrakt var formålet for møtet, men Zlatan Ibrahimovic skal ha vært det som virkelig sto på agendaen.

Silvio Berlusconi er villig til å selge 75 prosent av sitt elskede Milan til en kinesisk investeringsgruppe. Denne gruppen er villig til å betale Zlatan rundt 93 millioner kroner i året i håp om å gjenreise den sovende storheten av en klubb.

Ifølge Daily Express er det også stor interesse for supersvensken i England. Både Manchester United, Liverpool og Chelsea kunne tenke seg 33-åringens tjenester.

Zlatan Ibrahimovic har uansett en imponerende CV å vise til. Han har vunnet ligamesterskap med Ajax, Juventus, Inter, Milan, Barcelona og Paris Saint-Germain.

Stjernespissen kan også skilte med 54 scoringer på 103 landskamper for Sverige.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere