RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

- Zlatan liker å erte dem

Sist oppdatert:
AC MIlan sliter og Zlatan Ibrahimovic kan ikke dy seg.

AC Milan har fått en tung start på sesongen, og storklubben står med kun tre poeng etter de første fire kampene i Serie A.

I helgen ble det 2-1-tap mot Udinese. Ett av målene i oppgjøret på Stadio Friuli var det den 28 år gamle svensken Mathias Ranégie som scoret. Milan-klubben mistet flere viktige spillere i sommer, blant andre Zlatan Ibrahimovic, og har ikke klart å erstatte disse spillerne med samme kvalitet.

Den godeste Ibrahimovic spiller nå i franske Paris St. Germain, der han har suksess, men følger likevel med på hva som skjer i gamleklubben.

Sendte SMS
Svensken skal fortsatt ha god kontakt med en spillere i Milan-stallen, spesielt Ignazio Abate og Filippo Inzaghi, som han blant annet utveksler tekstmeldinger med.

Ifølge avisen Gazzetta dello Sport skal Zlatan ha sendt flere av sine tidligere lagkamerater SMS etter tapet for Udinese.

- Dere fikk vel med dere at det var en svenske, en landsmann av meg, som scoret ett av målene mot dere, skrev Zlatan ifølge avisen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Ifølge svenske Sportsbladet er det ikke uvanlig at Ibrahimovic tar kontakt med sine gamle lagkamerater. Han skal viss nok være glad i å erte dem litt.

- Det er helt naturlig. Han har mange venner i Milan. Ibra var veldig skuffet over det som skjedde i sommer, men kompiser er kompiser, og Zlatan liker å erte dem, sa en Milan-kilde.

Gjennombrudd
- For øvrig er det mange som har latt seg imponere av denne Ranégie, selv om han ikke er noen ny Ibra. Vi i Milan vet at det bare finnes en Zlatan, sa kilden.

Mathias Ranégie kom til Udinese fra svensk fotball på overgangsvinduets siste dag og har altså gjort sine saker svært bra siden overgangen til Serie A.

Etter scoringen mot Milan i helgen ble han sammenlignet med både Zlatan Ibrahimovic, Oliver Bierhoff og Evertons formspiller Marouane Fellaini.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere