RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/Reuters

- Zlatan solgt uten å vite det

Sist oppdatert:
AC Milan og Paris St. Germain skal være enige om overgang, bak svenskens rygg.

Zlatan Ibrahimovic er opptatt med forberedelsene til EM-sluttspillet med det svenske landslaget. Tirsdag spiller Sverige mot Serbia. Onsdag landet Zlatan og lagkameratene i Kiev i Ukraina.

Disse forberedelsene blir nå kraftig forstyrret. Svenske Aftonbladet hevder nemlig at Ibrahimovics arbeidsgiver, AC Milan, er i ferd med å selge stjernespissen til Paris St. Germain.

Klubbene skal være enige om en overgangssum.

40 millioner euro
Problemet er at ingen av partene har snakket med Zlatan Ibrahimovic eller hans agent, Mino Raiola. Derfor benekter begge klubbene at en overgang er avtalt, skriver Aftonbladet.

Paris St. Germain skal ha avtalt en overgangssum på 40 millioner euro for Zlatan Ibrahimovic. I tillegg skal den franske klubben være villig til å gi svensken mellom ni og ti millioner euro i årslønn, noe som faktisk vil innebære en lønnsreduksjon.

- Vi selger «Ibra» i morgen for disse pengene, sier en kontakt i Milan til avisen.

Visepresident Adriano Galliani skal ha tilbrakt mye tid å telefonen mandag kveld, i samtale med PSGs trener Carlo Ancelotti, som selv har både spilt for og vært trener i AC Milan.

- Han, Leonardo og Galliani er nære, nære venner. De møttes i Paris i forrige uke, spiste sammen og snakket forretninger. PSG vil ha Thiago Silva og de vil ha Ibra, sier Aftonbladets kontakt i AC Milan.

Ned i lønn?
Det er likevel ikke sikkert at overgangen blir noe av. Ibrahimovic har tross alt siste ord i saken.

- Ibra har kontrakt til 2014. Milan kan ikke selge ham mot hans vilje. Og selv om han er bekymret over Milans økonomi, tror vel ingen at han går til en dårligere liga for å få en lavere lønn, sier en kilde i den italienske klubben.

Også i Frankrike har overgangssamtalene lekket ut. France Press avslørte PGS-budet først.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere