RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Zlatan spyttet på meg

Foto: Gettty Images/All over Press
Inter-spiller kommer med oppsiktsvekkende anklager.

Denne sommeren sikret Inter seg midtbanespilleren Gaby Mudingayi på lån fra Serie A-rival Bologna.

Den kraftfulle belgieren, som Serie A-ekspert Per-Jarle Heggelund tidligere har omdøpt til fjellkjeden Gaby Mudingayi, hadde også tilbud fra Milan, men forteller at det var helt uaktuelt.

Zlatan Ibrahimovic var nemlig Milan-spiller på det tidspunktet.

- Jeg kunne aldri gått til Milan, ettersom jeg hadde fått det vanskelig der. Da jeg ble lånt ut, spilte Zlatan fremdeles for Rossoneri, og jeg har et forferdelig forhold til ham, sier Mudingayi ifølge Voetbal Nieuws.

- En gang spyttet han på meg etter en takling.

Dermed ga belgieren opp drømmen om å spille Champions League-fotball denne sesongen da han helst ville unngå å spille på lag med Zlatan.

I sine siste sesonger i Milan havnet Zlatan i flere kontroversielle situasjoner på banen. Blant annet ga han Baris Marco Rossi et slag i magen i 1-1-kampen på San Siro i mars i fjor.

Tirsdag viste han imidlertid fram sine ferdigheter med beina igjen da han satte inn ett mål og hjalp sin nye klubb, Paris SG, til 4-1-seier mot Dynamo Kiev i Champions League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere