*Nettavisen* Sport.

– Alonso i Madrid

Foto: EPA/Scanpix

Real Madrid skal ha fått 48 timer på seg til å ordne en overgang.

28.07.09 12:57

Xabi Alonso skal ha reist til Spania for å sluttføre en avtale om overgang fra Liverpool til Real Madrid. Den engelske klubben har gitt «Los Galacticos» 48 timer på å skaffe penger til å kjøpe Alonso og forsvarsspilleren Alvaro Arbeloa.

Alonso ble fotografert av avisen Marca da han landet på flyplassen i Madrid mandag kveld flere timer etter at Liverpool kom tilbake til England etter Asia-turen, melder den spanske avisen.

Madrid har jaktet på Alonso lenge og ifølge rapportene skal Liverpool være villig til å akseptere et bud på i underkant av 300 millioner for både Alonso og Arbeloa skriver Daily Mail.

De røde krevde tidligere i sommer nærmere 400 millioner for Alonso og håpet på å få 80 millioner for Arbeloa, som bare har et år igjen av kontrakten.

Real Madrid var ikke villig til å betale en slik sum, etter å ha kjøpt Kaka, Cristiano Ronaldo og Karim Benzema.

Alonso skal også være fansens førstevalg. Klubbens president, Florentino Perez, har sagt at:

– Noen folk tror at siden vi har sagt vi vil ha spanske spillere, så kan de be om summer som ikke er særlig realistiske.

Real Madrid og Liverpool skal bare være 25 millioner kroner fra hverandre i forhandlingene etter at Liverpool gikk ned fra 400 til 260 millioner kroner.

Arbeloas overgang skal være separat fra Alonso sin og skal være verdt 35 millioner kroner.

Real Madrid kan imidlertid få problemer med å finansiere Alonso-overgangen ettersom Tottenham nå har kjøpt Peter Crouch, og trolig ikke satser på Reals Klaas-Jan Huntelaar. Flere andre spillere som er til salgs har ennå ikke forlatt klubben.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.