RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Byr bare 200 mill. for Rooney

Foto: Dylan Martinez (Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Chelsea skal allerede ha jobbet lenge for å få kloa i Wayne Rooney.

Daily Mail treffer ikke alltid med spekulasjonene sine, men i en såkalt eksklusiv sak skriver avisa onsdag at Chelsea allerede i en lengre periode har jobbet for å få kloa i Wayne Rooney. Eier Roman Abramovitsj har sett på en økonomisk pakke, men den vil trolig ikke imponere Manchester United.

Russeren er nemlig klar til å betale Rooney 250.000 pund i ukelønn.

Men han vil ikke betale særlig mer enn 20 millioner pund for å få Rooney fra United.

- Jeg liker det dårlig når andre managere snakker om mine spillere, og jeg vil heller ikke kommentere spillere i andre klubber. Jeg har respekt for Manchester United, og jeg har respekt for Alex Ferguson. Dette er deres problem, sa manager Carlo Ancelotti etter seieren over Spartak Moskva tirsdag.

Rooney ville passet godt inn hos Chelsea, som allerede har to «gamlinger» på topp: 31 år gamle Nicolas Anelka og 32 år gamle Didier Drogba.

Ifølge Daily Mail frykter Alex Ferguson selv at Rooney allerede har inngått en avtale med Manchester City. Han vil selvsagt foretrekke å selge spissen ut av landet. En avtale med Real Madrid, som også sender Karim Benzema motsatt vei, er kanskje det mest interessante for United-sjefen.

Så får vi se om Rooney virkelig går til slutt.

José Mourinho har sine tvil.

- Jeg tror fortsatt at han kommer til å bli. Alle er nok interesserte og de må bare ringe oss, men jeg tror ikke det kommer til å skje, sa Mourinho onsdag.

- Han er en av verdens beste spillere, og det er veldig få med hans kvaliteter. Det er en spiller jeg beundrer stort, sa Barcelona-trener Pep Guardiola.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere