RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– City tilbyr noe spesielt

Foto: ADRIAN DENNIS (AFP)
Mark Hughes lokker toppspillere med noe helt annet enn penger.

Mark Hughes er overbevist om at Samuel Eto’o og Carlos Tévez ikke er interessert i Manchester City bare på grunn av pengene.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Han venter ennå på et svar om spillerne vil til City eller ikke. City har en 255 millioners avtale på vent for Tévez, mens Eto’o krangler med Barcelona om prislappen på 250 millioner. Hughes skal ha advart spillerne om at klubben ikke lar seg pirke på nesen, og kommer ikke til å hive penger etter umotiverte stjerner.

Et lag for fremtiden
– Vi er ikke inne i overgangsmarkedet bare for å markere oss i fotballverdenen. Jeg tror folk forstår hva vi prøver å gjøre her, nemlig å bygge et lag for fremtiden. Vi gjør det ved å tiltrekke oss spillere og gi dem en annerledes utfordring. Spillerne vil selvfølgelig bli økonomisk belønnet, men vi vil tilby dem noe annet, kanskje, sier Hughes til The Times.

Eto’o kommer muligens til å tjene over to millioner i uken, nesten det dobbelte av hva han tjener i Barcelona. Men Hughes er sikker på at kameruneren ikke vil til City på grunn av pengene. Hughes bruker seg sin egen overgang fra Manchester United til Chelsea som et eksempel på at en god spiller drar for å søke nye utfordringer i en litt mindre klubb som ikke har hatt samme suksess.

– Det er ikke bare å gå til en toppklubb og fortsette den samme suksessen som man har hatt før. Her får man en sjanse til å bli en del av noe stort helt fra begynnelsen av, forteller manageren.

– Jeg hadde muligheten til dette da jeg gikk til Chelsea. De hadde gått lenge uten å vinne et trofé, men jeg dro dit og var en del av Chelsea-laget som vant FA-cupen i 1997. Det var noe jeg virkelig likte, og det var en annerledes utfordring.

Trekker seg ut hvis det tar tid
Hughes er fremdeles positiv med tanke på avtaler for Tévez og Eto’o, men skal være klar på at han vil se andre steder hvis det tar for lang tid.

– Hvis vi kommer til et punkt hvor ingenting skjer, da dropper vi det, akkurat som vi har gjort før, sier Hughes.

– Vi har kommet med et bud på Eto’o og nå ser det ut til å være en situasjon mellom spilleren og klubben, som må løses av dem.

Eto'o skal ifølge flere rykter ha krevd fallskjerm og en del av overgangspengene hvis han forlater Barcelona. Tévez sin kontrakt med United gikk ut denne uken og han står fritt til å forhandle med hvilken som helst klubb. Han må bli kjøpt fri fra firmaet som eier ham for 255 millioner, da Premier League ikke lenger godtar tredjepartsavtaler.

Eto'o har stort sett vært førstevalg i Barcelona denne sesongen og har bøttet inn med mål. Tévez har vært skuffet over for liten spilletid i United, til tross for meget god innsats og uttelling, og vil gjerne til et sted hvor han slipper å være benkevarmer.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere