RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Deres handlinger er katastrofale

Foto: Afp/Reuters. Montasje: Mediehuset Nettavisen
Sist oppdatert:
Bayern München-manageren raser mot tyske påtalemyndigheter etter at Breno ble pågrepet.

Bayern München-manager Uli Hoeness er i harnisk etter at tysk politi pågrep en av lagets spillere lørdag ettermiddag.

Politiet mistenker at Bayern Münchens forsvarspiller sto bak brannen på huset han leier varetektsfengslet mistenkt for brannstifting. Det får manageren til å rase.

- Deres handlinger er katastrofale. Det er uakseptabelt og umenneskelig å utstede arrestordre på en mann som ligger nede, som er helt ferdig, sier Hoeness ifølge NTB.

Politiets undersøkelser i huset tyder på at brannen er påsatt og påtalemyndighetene mener det er fare for flukt og bevisforspillelse, og at det dermed er grunnlag for fengsling av Breno.

- Breno snakker ikke tysk, og han har ikke pass fordi det brant opp. Han arbeider for Bayern Munchen og kan ikke jobbe noe annet sted. Likevel sier de at de er redde for at han skal forsvinne. Jeg har ikke hørt noe så latterlig på lang tid. Om de synes det er slik det skal være i landet vårt så er det god natt, Tyskland, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere