RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Det har vært frustrerende

Foto: Pa Photos
Brede Hangeland håper det blir lenge til han havner på tribunen igjen.

Den norske landslagskapteinen har ikke gått glipp av mange kamper etter at han ble hentet til Fulham i januar 2008. De siste ukene har imidlertid rogalendingen måtte se lagkameratene fra tribuneplass.

18. november pådro Hangeland seg sitt første røde kort i Premier League – mot Sunderland. Straffen ble tre kampers karantene, hvilket Hangeland nå har sonet.

– Det har vært en ny og frustrerende opplevelse å ikke spille i mange uker. Jeg kan nesten ikke vente med å komme tilbake, sier Fulham-kapteinen til klubbens hjemmeside.

– Jeg er jo vant til å spille alle kamper, tilføyer han.

Uvanlig avbrekk
Hangeland har problemer med å huske at han har stått over tre strake kamper tidligere i karrieren.

– Jeg har gått glipp av noen få kamper, men det har vært når jeg har blitt hvilt eller vært skadet i én kamp. Så dette har vært uvanlig, og det er noe jeg ikke vil oppleve igjen, fastslår han.

I Fulham-leiren er man naturligvis lettet over å ha forsvarskjempen tilbake i startoppstillingen. De tre kampene uten Hangeland – mot Stoke, Chelsea og Tottenham – har endt med bare ett fattig poeng.

– Vi har vært hatt en dårlig periode i det siste. Det har gått for lenge siden forrige seier, og vi må komme oss tilbake på vinnersporet så fort som mulig, sier Hangeland – og tilføyer:

– Jeg håper vi klarer det på mandag, når Newcastle kommer på besøk.

Tror på tøff match
Hangeland & co. er samtidig ikke aleine om å trenge poeng. Det er nemlig to lag i mager form som møtes på Craven Cottage.

Newcastle slo riktignok Wigan hjemme sist mandag, men spilte samtidig store deler av kampen med én mann mer på banen. Før det hadde Alan Pardews gutter spilt fem kamper uten seier i ligaen. Torsdag tapte de svarte og hvite 0-2 borte mot franske Bordeaux med et svekket lag,

Hangeland forventer seg en tøff kamp.

– Jeg tror enhver kamp vil bli vanskelig. Vi vet vi kan vinne på en god dag og tape dersom vi spiller dårlig. Jeg forventer at det blir hard kjemping i flomlyset mandag, sier rogalendingen.

Skader
Skadesituasjonen i Fulham ser brukbar ut foran møtet med Newcastle. Av de toneangivende spillerne er det kun costaricanske Bryan Ruiz som er uaktuell med lårskade.

Alan Pardew har langt flere skadebekymringer. Steven Taylor, Ryan Taylor og Johan Cabaye er alle uaktuelle, og i tillegg hersker det usikkerhet rundt et knippe andre spillere.

Franske Hatem Ben Arfa kan gjøre comeback etter flere uker på sidelinjen. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere