RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

– Fortsatt et uferdig produkt

Sist oppdatert:
Tidligere Real Madrid-trener Fabio Capello mener det spanske stjernegalleriet trenger mer tid.

Etter fire serierunder synes det allerede å være avklart at La Liga kommer til å stå mellom to lag – ikke uventet er det Barcelona og Real Madrid som allerede har fått et lite forsprang til de øvrige.

Men der Barca i lengre tid har fremstått som et ferdig produkt, mener Fabio Capello at Real Madrid – en klubb han har trent to ganger tidligere – bare er i startgropa og har en vei å gå fortsatt.

– De er nyfødte som lag, og vi må gi dem tid. Spillerne er svært gode og troppen er svært god. De mangler ingenting bortsett fra tid, slår han fast overfor den spanske sportsavisen Marca.

Capello roser samtidig Barcelona.

– Barcelona er et ungt lag, og dersom de gjør et par smarte spillerkjøp i året, tror jeg de kan nyte en lang periode med suksess, skryter Capello.

– For meg virker det som Barca har valgt en svært intelligent strategi, mens vi fortsatt må vente litt før vi vurderer Madrids taktikk.

Lørdag skal begge lagene til pers. Real Madrid møter Tenerife, mens Barcelona gjester Málaga.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere