RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FÅR SLAKT: Zlatan Ibrahimovic (til høyre) får kraftig kritikk nok en gang.
FÅR SLAKT: Zlatan Ibrahimovic (til høyre) får kraftig kritikk nok en gang. Foto: Franck Fife (Afp)

– Har en ert innenfor pannebeinet

Den tidligere franske landslagskeeperen Jean-Paul Bertrand-Demanes er ikke nådig mot Paris Saint-Germain-spiller Zlatan Ibrahimovic.

– Om PSG vil utvikle seg, bør de sparke ham. Han er dum som en kost, sier Bertrand-Demanes i et intervju med den franske avisen l'Equipe, gjengitt av Aftonbladet.

For Ibrahimovic har det vært en innholdsrik sesong med skader, suspensjoner og omstridte utspill om Frankrike som land. Det verste for svensken er likevel at laget virker å spille bedre uten ham.

I helgen kunne Ibrahimovic fra tribuneplass se lagkameratene knuse Lille 6-1. Etter kampen følte Bertrand-Demanes at det var på tide å fortelle hva han mener om svensken.

– Jeg liker ham ikke. Folk får ham til å tro at han er smart, men han er dum. Han er sterk blant de svake. Vi ser ham ikke være sterk mot Suárez eller Messi. Men han gjør hat trick mot Nancy, sier han.

Den tidligere målvakten ser kun én utvei for PSG og Zlatan.

– Dersom Paris vil utvikles, må de sparke ham. Det går ikke an å be ham spille med noen i angrep fordi han er dum som en kost (fransk uttrykk). Han har en ert innenfor pannebeinet og tror at andre mennesker er dumme, lyder tiraden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere