RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– HIV-skandale i Premier League

Foto: AFP/Scanpix
Seks spillere kan være smittet etter å ha hatt sex med samme kvinne.

Ifølge engelske medier så kan seks Premier League-spillere fra tre forskjellige klubber være smittet av HIV-viruset. Spillerne går i disse dager og venter på testresultatene.

Det er ikke kjent hvem det dreier seg om, men de skal alle hatt sex med samme kvinne. Kvinnen skal ha fått viruset fra ekskjæresten sin, men det er ikke kjent når hun pådro seg HIV.

Ingen av fotballspillerne skal ifølge people.co.uk ha fortalt noe om dette til familiene sine, for å ikke uroe dem.

– Alle er ute av seg av bekymring. De er fult klare over hvilken skandale dette kan utvikle seg til å bli, sier en kilde ifølge people.co.uk.

– Det er som en tikkende bombe for alle sammen, og skulle det vise seg at de har fått viruset vil det nesten helt sikkert bety slutten på karrieren deres, sier kilden.

Fotballspillerne møtte kvinnen gjennom ekskjæresten hennes, som er en kjent personlighet i fotballmiljøet. Han skal ha introdusert kvinnen til en rekke spillere, blant annet de seks som nå står i fare for å være smittet av HIV.

Det var ifølge kilden under en pause i forholdet at kvinnen skal ha hatt sex med spillerne. Da de ble sammen igjen, skal mannen har avslørt at han hadde HIV-viruset.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere