RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Matthias Schrader (AP/Scanpix)

– Ikke sjalu på City og Real

Sist oppdatert:
Wayne Rooney mener at Manchester United er like gode nå som tidligere år.

Seriestarten nærmer seg med stormskritt i Premier League, og som vanlig er Manchester United en av de største favorittene til å sikre seg gullet. Det til tross for at de har mistet stjerner som Carlos Tévez og Cristiano Ronaldo til henholdsvis Manchester City og Real Madrid i løpet av sommeren.

Antonio Valencia og Michael Owen har blitt hentet inn, men utover de to har det vært forholdsvis tynt med signeringer så langt. Ikke noe problem, mener Wayne Rooney.

- Ikke sjalu
Den kraftige spissen mener at laget nå er råsterkt, og at manager Sir Alex Ferguson har gjort alt riktig i jobben med å forme et nytt mesterlag i løpet av sommeren.

- Vi er ikke sjalu på pengebruken til Manchester City eller Real Madrid. Om manageren vår hadde hatt behov for å kjøpe flere , hadde han gjort det, sier Rooney ifølge Sky Sports.

- Jeg mener vi ikke trenger mange utskiftninger. Vi har vunnet ligaen de tre siste sesongene, og kommet til mesterligafinalen to ganger, so hvorfor skulle vi trenge fem-seks nye spillere?

Vil spille spiss
Rooney håper også at han får spille mer som ren spiss denne sesongen.

- Manageren har sagt at jeg vil få en mer sentral spissrolle, og jeg har alltid hevdet at det er min beste posisjon. Men om det ikke skulle skje, så vil jeg uansett gjøre det jeg får beskjed om, sier han.

- Men om jeg fortsetter å score mange mål fra den posisjonen, så vil jeg overbevise om at det er min naturlige plass på banen, og at manageren ikke behøver å bruke meg på vingen, avslutter spissen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere