RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tim Hales (AP/Scanpix)

– Jeg kommer aldri til å besøke Manchester

Sist oppdatert:
Hvis Carlos Tévez velger å forlate City blir det siste gangen er i byen.

Klubbsituasjonen rundt Manchester Citys stjernespiss Tévez er fremdeles uavklart.

I et lengre intervju med News of the World forteller argentineren at han kan forlate City når han vil. Selv om kontrakten hans først går ut i 2014 sier City-spilleren at han har fått tillatelse fra klubbeieren til å reise når det måtte passe han.

– Sheikh Mansour (City-eieren red.anm.) har ofret mye for å beholde meg, og blir jeg i City, er det for ham. Han signerte meg og vil at jeg skal bli værende, men samtidig har han sagt at jeg må gjøre det som er tilfredstillende for meg. Han har sagt at «hvis du vil reise, så gjør det», sier Tévez.

Kranglet med styret
For seks måneder siden ba angrepsspilleren om å bli solgt fra klubben, men det ble aldri noe enighet mellom styret og argenitneren. Det førte til mye oppstyr rundt både klubb og spiller, men hovedpersonen selv mener han handlet riktig.

- Jeg angrer overhodet ingenting. Situasjonen ble skapt av noen i ledelsen. De lovet meg noe, uten å levere. Jeg kommer aldri til å snakke med dem igjen og forholder meg kun til Sjeik Mansour, sier Tévez.

City-spissen har nå blitt tilbudt ny kontrakt, men det er ikke på grunn av klubben han eventuelt blir værende.

- Sjeik Mansour har ofret mye for å beholde meg og hvis jeg blir værende, er det for hans skyld, sier Tévez

Vil aldri tilbake
Til den argentinske TV-kanalen Telefe forteller City-spissen at han aldri vil dra tilbake til Manchester hvis han først forlater byen.

– Det er ingenting å gjøre i Manchester. Problemet er at jeg fortsatt snakker veldig dårlig engelsk. Når kontrakten min er over, kommer jeg aldri til å besøke Manchester igjen - selv ikke på ferie, sier han.

Tévez, som ble toppscorer i Premier League sammen med Manchester Uniteds Dimitar Berbatov, har også uttalt at han ikke vil stresse med å avgjøre om han blir værende i City.

Savner familien
En av hovedgrunnene til at City-spilleren vil forlate klubben, og England, er fordi han savner familien som er bosatt i Argentina. I det åpenhjertige intervjuet forteller han at den skyhøye lønnen han hever ikke kan måles opp mot savnet til sine nærmeste.

- Ingen penger, biler eller livsstil kan veie opp for øyeblikket når jeg forlater mine to døtre på flyplassen. Tror du penger løser alt? Det løser ingenting. Folk mener jeg skal være lykkelig fordi jeg har alt, men jeg kan ikke kjøpe meg tid med døtrene mine og familien min, sier Tévez i intervjuet med News of the World.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere