RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Man får vann i munnen av det

Foto: Reuters
Sist oppdatert:
Mandag får trolig Robin van Persie sin debut for Manchester United.

Mandag kveld avsluttes sesongens første serierunde i Premier League når Manchester United besøker Everton på Goodison Park.

Det er knyttet ekstra stor spenning til oppgjøret ettersom Robin van Persie trolig vil få sin debut for Manchester-klubben.

Og skal vi tro evigunge Ryan Giggs, kan United-fansen glede seg til å se nederlenderen i aksjon.

– Robin ser veldig bra ut. Man kan se etter bare én trening hva slags kvaliteter han har. Han har hevet nivået på treningen slik en toppspiller gjør. Men vi var selvfølgelig klar over dette fra før, etter å ha spilt mot han flere ganger tidligere, sier Giggs til Daily Mirror.

– Veldig spennende
Giggs som gjør seg klar for sesong nummer 23 i Premier League, forteller at han var like spent som supporterne når det ble klart at United kunne komme til å signere nederlenderen.

– Spillerne er akkurat som fansen når det kommer til å spekulere i hvilke spillere klubben kommer til å signere. Det er alltid veldig spennende for oss når vi signerer en ny spiller, for man vet at det blir en spiller med bra kvaliteter og som vil heve laget, forklarer Giggs.

– Robin van Persie er en gjennomført toppspiller, som kan score alle slags mål. Og han har bare blitt bedre med årene. Han er en trivelig fyr som passer veldig godt inn i dette laget, sier Giggs.

Rooney og van Persie på topp
Ifølge Daily Mirror vil sir Alex Ferguson starte med Wayne Rooney og Van Persie på topp i mandagens kamp mot Everton.

Spissparet scoret til sammen 57 mål i Premier League forrige sesong.

– Uansett hvem som starter på topp så får man vann i munnen av det. Man vet at de kommer til å gjøre det bra, sier Giggs.

Du kan følge Robin van Persie’s United-debut i vårt livesystem fra kl. 21.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere