RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Mine dager som ving er over

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Joe Cole håper Liverpools nye manager vil bruke ham sentralt i banen.

Gjennom et lån fra Liverpool til fransk fotball har Joe Cole pustet nytt liv i sin karriere. 30-åringen hjalp Lille til en sterk tredjeplass, men nå vender han nesen tilbake mot de britiske øyer.

– Jeg har ikke snakket med Liverpool, men slik det ser ut for øyeblikket vil jeg være på plass i Liverpool når sesongoppkjøringen starter, sier Cole til ESPN.

Vil til midten
I Lille ble Cole flyttet fra vingen til en mer sentral rolle. Ifølge hovedpersonen er det en rolle han trives meget godt i.

– Dagene hvor jeg løp opp og ned langs krittet er forbi. Min framtid er sentralt i banen hvor jeg kan ha mye ballkontakt og få maksimalt ut av mine kvaliteter.

– Det er en rolle jeg også hadde som 19-åring i West Ham, sier Cole.

På sine 31 kamper i Lille-trøya scoret Cole fire mål.

Vil slå til
Hvem som blir ny manager i Liverpool er fremdeles usikkert, men store navn som Fabio Capello, André Villas-Boas og Roberto Martinez har vært nevnt.

Til tross for at ansettelsen i stor grad kan være med på å forme Joe Coles framtid, tar engelskmannen oppstyret med knusende ro.

– Det er ikke mye å gjøre når man ikke vet hvem som blir den neste manageren. Mitt eneste håp er at jeg slår til i Liverpool – i min beste posisjon, avslutter han. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere