RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

– NFF forlanger fem millioner for Solbakken

Sist oppdatert:
NFF vil at FC Köln skal betale rikelig for Ståle Solbakkens tjenester.

I går ble det meldt om brudd i forhandlingene mellom FC Köln og Norges Fotballforbund.

FC Köln ønsker som kjent å kjøpe ut Ståle Solbakken fra kontrakten han har med NFF, slik at han kan bli klubbens nye trener.

Men NFF har vist seg å være harde i forhandlingene. Ifølge dagens papirutgave av VG har NFF forlangt mer enn fire-fem millioner i kompensasjon for Solbakken.

VG skriver at det skal ha vært stor avstand mellom partene i begynnelsen av gårsdagens forhandlinger, men at de nærmet seg hverandre noe etter hvert.

Det er derfor ikke usannsynlig at tvisten løser seg.

Solbakken skal allerede ha blitt enige med bundesligaklubben om sine personlige betingelser, og skal ikke være fornøyd med at NFFs høye krav. Nordmannen skal ha fortalt fotballforbundet for flere måneder siden at det kunne være lurt å se seg om etter nye kandidater til jobben som landslagssjef.

Ifølge TV2 har FC Köln kommet med et siste bud til NFF frist til 15.30 i dag. Det kan dermed komme en løsning på Solbakken-sagaen snart.

Det lyktes ikke Nettavisen å komme i kontakt med Nils Johan Semb, som leder forhandlingene for fotballforbundet, lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere