*Nettavisen* Sport.

– Vil få som fortjent for arrogansen

Foto: Reuters/Scanpix

Sir Alex Ferguson fortsetter ordkrigen mot Manchester City.

26.07.09 08:54

Hva er vel engelsk fotball uten litt slenging med leppa? Sir Alex Ferguson vet i alle fall å sette pris på å fyre av noen kraftige gloser mot rivalene i ny og ne.

Den siste tiden er det Manchester City, som denne sommeren sikret seg Carlos Tevez, som har fått gjennomgå og Ferguson har fått mer brensel til bålet.

Denne gangen er det et stort reklameskilt med bilde av Tevez, der det står «Welcome to Manchester», hengt opp av City, som fyrer opp skotten. Det skal neppe legges skjul på at det meste tyder på at reklameplakaten er ment for nettopp å hisse opp Manchester United. Det har City i så fall lykkes med.

– Typisk City
– Den reklameplakaten er typisk City, er den ikke? De er en liten klubb med en smålig mentalitet, sier Ferguson ifølge News of the World.

– Alt de klarer å snakke om er Manchester United. Det er det de har gjort hele tiden og de klarer aldri å gi seg med det. De vil få som fortjent for den arrogansen. De prøver å angripe oss, men jeg ser ikke på City som min største utfordring.

Heller ikke Tevez selv slipper unna Fergusons vrede.

– De tror det er en stor triumf å ta Tevez fra Manchester United. Det er bare vås. Jeg trodde han ville gå til City for lenge siden. Nå slipper jeg å hanskes med visse spillere som er misfornøyde på grunn av lite spilletid. Jeg har gode proffer i stallen.

– Desperat etter å komme til oss
Og for å virkelig erte på seg City, forteller skotten at Emmanuel Adebayor, som var desperat etter å dra til en klubb som spilte i Champions League, slett ikke hadde City som førstevalg da han forlot Arsenal, men at han forsøkte å få United eller Chelsea til å kapre ham.

– Etter å ha blitt enig med City vet jeg at Adebayor eller agenten hans ringte oss, og deretter til Chelsea.

– Det kan bare være en grunn til at han gikk til Manchester City. Han var desperat etter å komme seg til Chelsea og desperat etter å komme seg til oss.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.