RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: MONTASJE/AP/AFP/Scanpix

– Zlatan har tapt seg

Ikke alle forstår hvorfor Barcelona heller vil ha Zlatan enn Eto'o.

Ikke mange har stilt spørsmål ved Barcelonas beslutning om å hente Zlatan Ibrahimovic. Unntaket er brasilianske Edmilson. Han slakter den.

Edmilson, som selv spilte for Barcelona fra 2004 til 2008, begriper rett og slett ikke hva Barcelona-manager Josep Guardiola gjorde da han bestemte seg for å hente svensken og samtidig inkludere Samuel Eto’o i handelen.

– Jeg er utrolig overrasket. Eto’o er mye bedre enn Ibrahimovic, sier Edmilson i et intervju med den brasilianske radiokanalen Ona FM.

Frittalende
Han legger ikke skjul på at det som forbauser ham mest, er beslutningen om at Eto’os tid på Camp Nou er over.

– Jeg hadde ikke byttet Eto’o mot noen annen. Han er best i verden. En rask angrepsspiller som scorer mange mål og som i tillegg hjelper til i forsvarsspillet, beskriver Edmilson.

33-åringen, som i øyeblikket spiller for Palmeiras i hjemlandet, er kjent for å være meget frittalende. Mens han spilte i Barcelona hevdet midtbanespilleren blant annet at det fantes «sorte får» i klubben.

De uttalelsene ble ikke godt mottatt.

Nå er det tid for skyts rundt Zlatan-overgangen.

– Eto’o er mye bedre enn Zlatan. Jeg mener at svensken har tapt seg litt de siste månedene, sier Edmilson.

Forhandlingene avgjør
Hovedpersonen selv bryr seg nok ikke så mye om meldingene fra den tidligere Barca-spilleren. Han har mer enn nok å tenke på – og venter i spenning på den endelige bekreftelsen på at Camp Nou blir neste karriereskritt.

Tirsdag møter Inter-ledelsen Samuel Eto’os rådgivere. Håpet er å komme til en enighet om kamerunerens personlige kontrakt. Klarer man det, er siste hindring i Zlatan-handelen ryddet av veien.

Mandag ble det rapportert at forhandlingene gikk i riktig retning, men at det var noe avstand mellom Inters tilbud og det Eto’o forlanger i lønn.

Skulle man bli enige, reiser Zlatan Ibrahimovic sporenstreks til Barcelona.

– Guardiola vil at han skal komme umiddelbart for å lære de andre spillerne å kjenne, sier en kilde i den katalanske storklubben til Aftonbladet.

(ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere