RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SKREV BREV: Et brev fra en ung David Beckham til vennen Lee er funnet, og her kommer det fram hvor mye da 16-årige Beckham fikk i sin første lønning.
SKREV BREV: Et brev fra en ung David Beckham til vennen Lee er funnet, og her kommer det fram hvor mye da 16-årige Beckham fikk i sin første lønning. (Afp / The Sport Bible)

16 år gamle Beckham avslører lønnen i personlig brev

Sist oppdatert:
Brev fra David Beckham til vennen er funnet.

David Beckham er en av de store profilene gjennom fotballhistorien, og engelskmannen hadde en meget innholdsrik karriere før han bestemte seg for å legge opp i 2013.

Eventyret startet som kjent i Manchester United, hvor mannen med den myteomspunnede høyrefoten tilbrakte 12 av av sitt fotballiv mellom 1991 og 2003.

Da han forlot London og hjemstedet Leytonstone som 16-åring og ankom storbyen Manchester som juniorspiller, var det imidlertid en utrygg ung mann som startet sitt liv som fotballspiller.

Og uten dagens teknologi og de mulighetene det gir, satte Beckham seg ned og skrev et brev til vennen Lee for å fortelle om den første tiden i United. I brevet, som nettstedet The Sport Bible har lett fram, skriver Beckham blant annet om at han akkurat har fått sin første lønning.

Her er hele innholdet i Beckhams brev:

«Jeg skriver for å fortelle deg hvordan jeg har det her oppe. Alt er bra, men pre season-treningene er knallharde ettersom vi må løpe 8 miles (nesten 13 kilometer red.anm.) hver eneste dag og det er ganske tøft.

Jeg fikk min første lønning her om dagen, i tillegg til en bonus på 120 pund. Det satte jeg i banken og jeg har rundt 250 pund der nå.

Håper alt går bra med deg på jobb. Si hei til alle sammen. Ses snart. Dave.»

Over 20 år senere er de 250 pundene på Beckhams bankkonto vokst til astronomiske summer, og det sies at den nå 39 år gamle legenden er god for opp mot tre milliarder kroner.

I tillegg til de meget suksessrike årene i Manchester United, tilbrakte Beckham fire år i Real Madrid før han tok turen over atlanteren for spill i Los Angeles Galaxy. i 2013 gikk Beckham til franske PSG hvor han spilte ti kamper før han bestemte seg å legge skoene på hylla for godt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere