RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

18-åring avgjorde for VIF

Foto: Dag Langerød (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Sidoine Oussou senket Nybergsund.

Et reservepreget Vålerenga tok imot Nybergsund i Vallhall fredag kveld.

Nyervervingen fikk tillit fra start og svarte med å sette inn kampens eneste mål på en heading. Den unge spissen fra Benin dukket opp inne i 16-meteren og satt ballen forbi målvakten i Nybergsund-målet.

I andre omgang var Nybergsund alene med keeper tre ganger, men de klarte ikke å lure Gudmund Taksdal Kongshavn i Vålerenga-buret. Dermed endte det med en knapp seier til fjorårets sølvvinner i tippeligaen.

Vålerengas spillerutvikler, Andrea Loberto, var fornøy med kampen, men mener Oslo-laget burde avgjort kampen før pause.

- Resultatet er greit. Alltid bra med seier, sier han til VIF-TV etter kampen.

Fredrik Stoor ble hentet for å spille back, men måtte vise frem sine offensive kvaliteter som kantspiller mot Nybergsund da Freddy Dos Santos overtok backplassen.

- Fredrik Stoor er en offensiv spiller. I dag måtte vi rokere i forhold til spillere med skader og spillere som er tilbake fra skade. Så vi hadde lyst til å ha «Freddy» som back og vise frem Fredrik som kantspiller, så det var en eksperimentering, forteller Loberto.

Vålerengas lag: Gudmund Taksdal Kongshavn – Freddy dos Santos, André Muri, Stefan Strandberg, Andreas Nordvik – Kristofer Hæstad (Kamer Qaka fra 80), Adnan Haidar (Amin Nouri fra 73) – Morten Berre – Fredrik Stoor, Sidoine Oussou (Chuma Anene fra 83), Dawda Leigh.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere