189 dagers tørke er over

Foto: Ap

Fernando Torres kunne juble på overtid mot Aston Villa.

31.03.12 20:07

ASTON VILLA - CHELSEA 2-4:

Torres fikk flere store målsjanser mot Aston Villa, men som så mange ganger før gikk avslutningene alle andre steder enn i mål.

Slik gikk det også i lørdagens kamp, helt til lagene gikk inn i tilleggsminuttene.

På en Chelsea-kontring ble spanjolen spilt igjennom av Daniel Sturridge og Torres banket ballen forbi vertenes målvakt på første berøring.

Dermed sikret han tre viktige poeng og en 4-2 seier over Villa.

Tøff oppladning
Det har vært en spesiell oppladning til kampen for Aston Villa-spillerne. Fredag fikk klubben den sjokkerende meldingen om at den bulgarske lagkapteinen Stiliyan Petrov hadde fått diagnosen akutt leukemi, Blodkreft.

Derfor ble det sterke scener når TV-kameraene fanget opp Petrov når han kom inn på tribunen før oppgjøret mot Chelsea. Trener Alex McLeish uttalte før kampen at de ville vinne for deres kreftsyke kaptein.

Les også:Premier League-stjerne har fått kreft.

Etter ni minutter var Salomon Kalou fri på venstrekanten og fikk slått inn i feltet. Ballen endte etter hvert hos Juan Manuel Mata, som uselvisk spiller til Fernando Torres. Spanjolen traff Stephen på streken, men returen fikk Daniel Sturridge satt i mål.

Like etter pause doblet gjestene ledelsen med Branislav Ivanovic, før det var vertenes tur til å få uttelling på sjansene.

Utlignet
Etter 77 minutter steg James Collins til værs i kjent stil og stanget ballen i mål. Få minutter etter var hjemmelaget frempå igjen.

Marc Albrighton slo inn et godt innlegg mot bakre stolpe der Eric Lichaj fikk tid og rom til å sette inn utligningen.

Og målene fortsatte å strømme inn, men denne gangen til gjestene fra London.

Fernando Torres stusser et innlegg inn i feltet og ballen treffer Branislav Ivanovic som enkelt kunne sette den i nettet.

På overtid var spanjolen frempå igjen og fikk selv muligheten til å avslutte. Alene igjennom med vertenes målvakt smeller han ballen i mål og satt med det et effektiv stopper for sin 189 dager lange måltørke i serien.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.