RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ap

189 dagers tørke er over

Sist oppdatert:
Fernando Torres kunne juble på overtid mot Aston Villa.

ASTON VILLA - CHELSEA 2-4:

Torres fikk flere store målsjanser mot Aston Villa, men som så mange ganger før gikk avslutningene alle andre steder enn i mål.

Slik gikk det også i lørdagens kamp, helt til lagene gikk inn i tilleggsminuttene.

På en Chelsea-kontring ble spanjolen spilt igjennom av Daniel Sturridge og Torres banket ballen forbi vertenes målvakt på første berøring.

Dermed sikret han tre viktige poeng og en 4-2 seier over Villa.

Tøff oppladning
Det har vært en spesiell oppladning til kampen for Aston Villa-spillerne. Fredag fikk klubben den sjokkerende meldingen om at den bulgarske lagkapteinen Stiliyan Petrov hadde fått diagnosen akutt leukemi, Blodkreft.

Derfor ble det sterke scener når TV-kameraene fanget opp Petrov når han kom inn på tribunen før oppgjøret mot Chelsea. Trener Alex McLeish uttalte før kampen at de ville vinne for deres kreftsyke kaptein.

Les også:Premier League-stjerne har fått kreft.

Etter ni minutter var Salomon Kalou fri på venstrekanten og fikk slått inn i feltet. Ballen endte etter hvert hos Juan Manuel Mata, som uselvisk spiller til Fernando Torres. Spanjolen traff Stephen på streken, men returen fikk Daniel Sturridge satt i mål.

Like etter pause doblet gjestene ledelsen med Branislav Ivanovic, før det var vertenes tur til å få uttelling på sjansene.

Utlignet
Etter 77 minutter steg James Collins til værs i kjent stil og stanget ballen i mål. Få minutter etter var hjemmelaget frempå igjen.

Marc Albrighton slo inn et godt innlegg mot bakre stolpe der Eric Lichaj fikk tid og rom til å sette inn utligningen.

Og målene fortsatte å strømme inn, men denne gangen til gjestene fra London.

Fernando Torres stusser et innlegg inn i feltet og ballen treffer Branislav Ivanovic som enkelt kunne sette den i nettet.

På overtid var spanjolen frempå igjen og fikk selv muligheten til å avslutte. Alene igjennom med vertenes målvakt smeller han ballen i mål og satt med det et effektiv stopper for sin 189 dager lange måltørke i serien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere