*Nettavisen* Sport.

19-åring senket Lillestrøm

Foto: Terje Bendiksby (Scanpix)

Svak generalprøve for Henning Bergs disipler.

11.03.11 18:11

ODD GRENLAND - LILLESTRØM 3-0:

«Lillestrøm var skremmende svake», oppsummerte TV 2 Sumos kommentator Kasper Wikestad etter at Odd Grenland hadde slått kanarifuglene 3-0 på Skagerak Arena.

Det er neppe mange som vil protestere på den påstanden.

19 år gamle Torgeir Børven scoret to mål i andre omgang. Begge målene kom etter svakt forsvarsspill hos gjestene fra Romerike.

- Det defensive spillet vårt var ikke så bra som det kan være, innrømmer Lillestrøm-trener Henning Berg overfor Nettavisen.

Forsvar på tjuvperm?
Børvens første mål kom etter en times spill. Jone Samuelsen fant Børven med et innlegg, og den unge spissen headet ballen i en vakker bue over Stefan Logi Magnusson.

Det andre målet til Børven kom et kvarter senere. Ved dette tilfellet passerte ballen hele forsvarsrekka til Lillestrøm før Børven, fra sin posisjon ved bakerste stolpe, enkelt kunne styre inn 3-0.

LSK-forsvaret så ut til å være på tjuvperm. Det var i alle fall ikke til stede.

Til stede var heller ikke LSK-spissen Anthony Ujah. Han ble ilagt én kamps karantene av Henning Berg etter at han på Facebook og i Nettavisen uttalte seg kritisk til sin egen trener.

Les mer her: Ujah får karantene av LSK

0-3-tapet til tross, Berg er ikke bekymret med tanke på at seriestarten nå bare er én uke unna.

- Det går litt opp og ned. Vi var gode mot Vålerenga, dårlige i dag. Men dette var god trening for oss, sier Berg.

Sekour ut med skade
Morten Fevang scoret for øvrig kampens første mål.

Det verste for Lillestrøm var kanskje at Youssef Sekour, som undertegnet kontrakt med åråsenklubben torsdag, måtte ut med skade tidlig i første omgang. Franskmarokkaneren så ut til å få en vond vridning i kneet.

- Han fikk en skade i kneet. Jeg vil ikke spekulere i en diagnose, men vi vet mer til uken, sier Lillestrøms fysioterapeut Geir Kåsene til Nettavisen.

FÅ OGSÅ MED DEG: Her er Nettavisens Tippeliga-tips

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag