27 skadd etter supporterbråk i Bosnia

BRÅK: Lech Poznan-supportere var involvert i bråk i Bosni i forbindelse med mesterligakamp mot Sarajevo. På bildet gjorde Poznana-supportere opprør også da man møtte Fredrikstad for seks år siden.

BRÅK: Lech Poznan-supportere var involvert i bråk i Bosni i forbindelse med mesterligakamp mot Sarajevo. På bildet gjorde Poznana-supportere opprør også da man møtte Fredrikstad for seks år siden. Foto: Linn Cathrin Olsen (NTB scanpix)

Barket sammen i forkant av mesterligakvalifisering.

14.07.15 14:17

Det ble blodig da fotballpøbler barket sammen i forkant av mesterligakvalifiseringen mellom Sarajevo og Lech Poznan. 27 personer skal være skadd, flere av dem er politifolk.

- Tre bosniere har pådratt seg alvorlige hodeskader og blir på sykehuset for videre behandling, sier Muhemera Sehic, talskvinne for universitetssykehuset i Sarajevo, til Reuters.

De to rivaliserende fotballgjengene fra Bosnia og Polen gikk til angrep på hverandre natt til tirsdag i nærheten av et hotell i Vogosca, en forstad til Sarajevo. En tjenestemann har fortalt Reuters at supporterne også gikk til angrep på politiet, som prøvde å stoppe bråket.

Først ble det rapportert om 18 sårede etter sammenstøtet. Tallet er nå oppjustert til 27. Politiet i Sarajevo skriver i en pressemelding at ni politifolk skal ha pådratt seg lettere skader.

Sammenstøtet varte i flere timer og forårsaket store skader på et hotell og nærliggende restauranter, kafeer og biler.

FK Sarajevo og Lech Poznan møtes til mesterligakvalifisering tirsdag kveld i Bosnia. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.