RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

310 millioner ikke nok for Tevez

Foto: Getty Images
Sist oppdatert:
Manchester City lar ikke stjernespissen gå.

Mandag kveld ble det klart at brasilianske Corinthians hadde kommet med et bud på Manchester City-spiss Carlos Tévez.

Manchester City har senere bekreftet at de har mottatt et bud på stjernespilleren og dette skal ligge på rundt 35 millioner pund - om lag 310 millioner norske kroner.

- Carlos er spent
Den målfarlige argentineren har også tidligere spilt for brasseklubben og innrømmet tirsdag, via sin agent, at det var fristende å returnere til klubben han spilte for i 2004-2006.

- Carlos er veldig spent. Dette er en klubb som ligger hjertet hans nært og som han kjenner godt, sier Tevez' rådgiver, Kia Joorabchian, til Sky Sports.

- Men han ønsker også å respektere sin nåværende klubb, Manchester City, fordi han er fortsatt City-spiller fram til en overgang har blitt sluttført, sier rådgiveren.

Tevez opplyste tidligere i sommer at han ønsket seg bort fra Eastlands, slik at han kunne være nærmere familien.

Budet er avslått
Tirsdag kveld kan imidlertid Sky Sports melde at de lyseblå fra Manchester skal ha avslått brasilianernes åpningsbud på argentineren.

Premier League-klubben har tidligere gitt beskjed om at den ønsker hele 50 millioner pund for sin toppscorer. Dermed er Corinthians fortsatt et stykke unna.

Tevez forlot Corinthians i 2006, da han sammen med kompisen Javier Mascherano signerte for West Ham. Etter én sesong på Upton Park gikk turen til Manchester United.

Vil ha erstatter
i 2009 ble 27-åringen plukket opp av erkerival City og har siden overgangen gjort sine saker svært bra.

På totalt 81 kamper for den styrtrike klubben har Tevez nettet hele 52 ganger. 43 av disse målene har kommet i Premier League.

I engelske tabloider ryktes det at City ikke vil akseptere et bud på spissen, før de har en erstatter klar. Det spekuleres i at Barcelonas David Villa er en aktuell kandidat.

PS. Overgangsvinduet i Brasil stenger allerede 20. juli og slik sett har Cortinthians dårlig tid, om de vil komme med et forbedret bud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere