*Nettavisen* Sport.

3,8 millioner i bonuspotten

Foto: RAFA RIVAS (Afp)

Det er store penger å spille om på Miduktekupongen. Sjekk våre tippetips.

19.04.12 11:13

Sportspills meny torsdag
Odds: God start for Valencia
Trav: Wollebæk på sjelden Bjerke-visitt

Midtukekupongen er satt sammen av kamper fra seks forskjellige ligaer og cuper. De to første kampene spilles torsdag kveld, mens de ti siste går fredag.

Bonuspotten, som betales ut til en eventuell alenevinner, har steget til 3,8 millioner kroner.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

1. Atletico Madrid – Valencia
Helspansk oppgjør i semifinalen i Europa League. Athletico har 1-0-2 i den hjemlige serien etter seieren over Hannover i kvartfinalen. Ligger på niendeplass, ett poeng bak sjetteplassen som gir mulighet for spill i Europa neste år.

Valencia hadde få problemer med Alkmaar i kvartfinalen, og fulgte opp med 0-0 borte mot Real Madrid og 4-1 hjemme mot Vallecano. Generalprøven mot Espanyol i helgen endte imidlertid med skrekkelige 0-4. Holder fortsatt tredjeplassen i La Liga, men Malaga og et par lag til jager rett bak.

Kaptein Antonio Lopez og Silvio Pereira er de eneste skadefraværene hos hjemmelaget, men den viktige forsvarsspilleren Diego Godin soner karantene.

Hos Valencia er midtstopperen Víctor Ruiz trolig tilbake etter å ha stått over med en liten skade mot Espanyol. Midtbanespilleren Ever Banega er ute resten av sesongen, og høyrebacken Antonio Barragan er suspendert.

Lagene har møtt hverandre i serien to ganger denne sesongen. Valencia vant sin hjemmekamp 1-0, mens det ble 0-0 i Madrid. Valencia har ikke tapt for Atletico i de siste åtte møtene, men de aller fleste oppgjørene har vært jevne.

Vi tror på nok en tett match mellom disse to. HUB.

2. Sporting Lisboa – Athletic Bilbao
Sporting tok seg videre til semifinalen ved å beseire Metalist Kharkiv med 3-2 sammenlagt. Slo Benfica i helgen og står med tre strake trepoengere i den hjemlige serien. Ligger likevel ikke høyere enn fjerdeplass, 13 poeng bak Porto.

Atlethic slo ut Schalke i kvartfinalen, og grunnlaget ble lagt gjennom en knallsterk 4-2-seier på bortebane i den første kampen. Vant 1-0 over formsterke Mallorca forrige serierunde og ligger på åtteplass i La Liga.

Den defensive kjempen Javier Martinez er ute med karantene for bortelaget.

Bilbao har slått både Manchester United og Schalke på bortebane i Europa League denne sesongen, og vi kan ikke utelukke en ny borteskalp i kveld. HUB.

3. Vålerenga – Sogndal
Vålerenga klarte å hale i land 1-1 i en meget sjanserik kamp mot Lillestrøm på Åråsen søndag. Ligger på 4. plass med 7 poeng etter fire runder.

Nedrykkstippede Sogndal har innledet sesongen med knallsterkt forsvarsspill og er fortsatt ubeseiret (1-3-0 og 5-1 i målforskjell).

VIFs viktige midtstopper André Muri måtte ut med hjernerystelse mot Lillestrøm forrige runde og er uaktuell fredag. Joachim Thomassen, Yssouf Kone, Aleksander Solli står også over, mens Fedor Ogude betegnes som usikker.

Hos Sogndal er Jasmin Mecinovic, Joakim Rudolfsen, Thomas Ness, Espen Ness Lund, Eivind Daniel Røed og Per Egil Flo ute med skader. Det innebærer at det finnes bare to skadefrie midtstoppere i troppen.

Forrige sesongs møte på Ullevaal mellom disse to endte 1-1, men vi tror mest på Vålerenga i morgen. H.

På lørdag er det 60 millioner kroner i V75-potten. Spill direkte under:

HTML EMBED

4. Mainz – Wolfsburg
Mainz var nesten i ferd med å rote seg inn i nedrykksstriden, men har nå åtte poengs margin på Köln på kvalikplassen etter å ha tatt fire poeng på de to siste kampene.

Wolfsburg står med tre strake tap og ligger bare to poeng foran dagens motstander. Opp till Hannover på siste Europa-plass skiller det nå fire poeng.

Hos hjemmelaget er den danske midtstopperen Bo Svensson og midtbanspilleren Marcel Rise ute med skade.

Wolfsburg har Thomas Hitzelsperger, forsvareren Felipe og midtbanspilleren Slobodan Medojevic på skadelisten.

Det omvendte møtet mellom disse to i desember endte 2-2.

Vi tror Mainz fortsetter den gode trenden og nøyer oss med H.

5. Eintracht Braunschweig – Duisburg
Eintracht er det store uavgjortlaget i 2. Bundesliga og står med 14 poengdelinger på 31 kamper (5 av siste 6). Ligger på åttendeplass, og verken opp- eller nedrykk er mulig.

Duisburg ligger sju poeng bak dagens motstander, men har sterke 4-1-1 på de siste seks. Det er ingen fare for nedrykk.

Den faste, defensive spilleren Norman Theuerkauf er ute med karantene for hjemmelaget. Hos Dusiburg er den vitige midtbanekjempen Goran Sukalo suspendert.

Duisburg vant det omvendte møtet i november 3-0.

Vi er nødt til å ta med en U når Braunschweig spiller. HU.

6. Energie Cottbus – Bochum
Med tre kamper igjen å spille er Cottbus ikke på helt trygg grunn. Det skiller fire poeng ned til Karlsruher på kvalik, og formen er svak (0-3-3).

Bochum har tatt to poeng mer enn Cottbus og er heller ikke sikret fornyet kontrakt. Har bare tatt to poeng på de siste seks kampene.

Den brasilianske midtbanespilleren Roger er ute med karantene for hjemmelaget. Førstekeeper Thorsten Kirshbaum og tre halvfaste spillere er skadet.

Den faste midtbanespilleren Christoph Kramer er suspendert for Bochum. Skadde Björn Kopplin (forsvar) og Mimoun Azaouagh vil også bli savnet.

Cottbus vant det omvendte møtet i november 1-0. Forrige sesong vant Energie sin hjemmekamp 2-1.

Åpen kamp mellom to formsvake lag i poengnød. HU.

7. FSV Frankfurt – Greuther Fürth
FSV Frankfurt, som ikke må forveksles med Eintracht Frankfurt, ligger på 12. plass med 33 poeng på 31 kamper. Det er seks poeng ned til kvalikplass, så mye skal til for at det ikke blir 2. Bundesliga også neste sesong. Har brukbare 2-3-1 på de siste 6.

Midtbanespilleren Mario Fillinger er ute med skade, eller ser det nokså greit ut for hjemmelaget. Alle de faste spillerne er tilgjengelige hos Greuther Fürth.

Greuther leder ligaen med 67 poeng og er i praksis sikret direkte opprykk. Står med flotte 4-2-0 på de siste 6.

Greuther vant det omvendte møtet 4-0, og de fem siste innbyrdes har endt 4-1-0 og 14-0 i målforskjell.

Det faktum at Greuther allerede er klar for Bundesligaen gjør at vi slenger på en markering. UB.

8. Southend – Barnet
Disse lagene kjemper i hver sin ende av tabellen. Southend ligger på femteplass og er nesten sikret playoff. Har også en mulighet for direkte opprykk til League 1, men da er det nødt til å bli seier i de tre siste kampene.

Martin Allen, som tidligere i år fikk sparken som manager i Notts County, ble hentet tilbake som Barnet-manager denne uken.

Han står overfor en tøff oppgave. Barnet Ligger på tredje sisteplass, og det skiller bare tre poeng ned til de to lagene på nedrykksplass. Formen er ikke så mye å skryte av; 0-2-4 på de siste seks.

Southend er ikke i toppslag selv, og står med 2-1-3 i samme periode.

Southend har hatt et meget godt tak på Barnet de siste sesongene, og det omvendte møtet i høst endte 3-0.

Vi tror Southend tar sin tredje strake hjemmeseier og nøyer oss med H.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

9. Breda – Roda
Breda har ikke bedre enn 0-3-2 på de siste fem og ligger helt nede på 15. plass i den nederlandske toppdivisjonen. Det skiller seks poeng ned til nedrykksplayoff, og det gjenstår fire kamper igjen å spille.

Roda på niendeplass har muligheter til å nå sluttspillet, for det er bare målforskjellen som skiller opp til Waalwijk. På de siste seks er det blitt brukbare 3-1-2.

Roda vant det omvendte møtet i oktober 4-3, og det ble også seier i begge kampene forrige sesong. Vi gambler på at B holder

10. Monaco – Havre
Ligue1 er meget jevn denne sesongen, og Monaco på tiendeplass har sju poeng opp til opprykk og seks poeng ned til nedrykk. Verre er det for Havre, som bare har målforskjellen å gå på mot Metz på øverste nedrykksplass.

Monaco topper formtabellen (5-1-0), mens Havre ligger helt nederst (0-3-3).

Det endte 2-2 da lagene møtte hverandre i serien i desember.

Monaco har virkelig funnet formen etter en meget tung start på sesongen, og vi sløser ikke med kryssene når motstanderen er i elendig forfatning. H.

11. Arles Avignon – Sedan
Avignon er inne i en god periode (3-3-0) og har karet seg opp fra bunnsumpen. Avstanden ned til nedrykk er imidlertid bare fire poeng, så det er viktig med god poengfangst også i de siste seks kampene.

Sedan ligger på femteplass, og det er ikke mer enn tre poeng opp til direkte opprykk. På de siste seks er det blitt 2-3-1.

Det omvendte møtet i desember endte 0-0, mens Sedan vant tilsvarende kamp forrige sesong 5-3. Helt åpent, og vi setter HUB.

12. Reims – Troyes
Meget viktig kamp i opprykksstriden. Begge lagene har tatt 51 poeng og ligger på henholdsvis 2.- og 3. plass. Ned til Clermont på fjerde skiller det to poeng.

Reims tapte 0-2 borte for Nantes mandag og står med 2-3-1 på de siste seks. Troyes har samme fasit og spilte 0-0 mot Istres fredag for en uke siden.

Troyes har vunnet de tre siste møtene mellom disse to. Dette kan fort ende uavgjort, men vi tar med en markering til. HU.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Midtuke, frist: 19.04.2012 21:00
1. Atletico Madrid - Valencia U B
2. Sporting Lisboa - Athletic Bilbao H U B
3. Vålerenga - Sogndal H
4. Mainz 05 - Wolfsburg H
5. Eintracht Braun - MSV Duisburg H U
6. Energie Cottbus - VfL Bochum H U
7. FSV Frankfurt - Greuther Fürth B
8. Southend - Barnet H
9. NAC Breda - Roda JC B
10. AS Monaco FC - Havre AC H
11. AC Arles Avigno - CS Sedan H U
12. Reims - ESTAC Troyes H U

432-rekker:

HTML EMBED
Tipping Midtuke, frist: 19.04.2012 21:00
1. Atletico Madrid - Valencia H U B
2. Sporting Lisboa - Athletic Bilbao H U B
3. Vålerenga - Sogndal H
4. Mainz 05 - Wolfsburg H
5. Eintracht Braun - MSV Duisburg H U
6. Energie Cottbus - VfL Bochum H U
7. FSV Frankfurt - Greuther Fürth U B
8. Southend - Barnet H
9. NAC Breda - Roda JC B
10. AS Monaco FC - Havre AC H
11. AC Arles Avigno - CS Sedan H U B
12. Reims - ESTAC Troyes H U

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.