RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
PÅ LÅNT TID? Lillestrøms Bjørn Helge Semundseth Riise under eliteseriekampen mellom Lillestrøm og Strømsgodset på Åråsen stadion.
PÅ LÅNT TID? Lillestrøms Bjørn Helge Semundseth Riise under eliteseriekampen mellom Lillestrøm og Strømsgodset på Åråsen stadion. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

40 år med toppfotball kan være over

Lillestrøm har ikke penger til å betale regningene.

40 år med toppfotball på Åråsen kan være over, melder Romerikes Blad.

- LSK har vært 40 år i toppen, og vi ønsker å være der i minst 40 år til. Sportslig har det gått veldig bra, men vi har ikke penger til å betale regningene våre. Vi trenger hjelp nå, sier LSK-leder Heidi Scheie til Romerikes Blad.

- Til alle som ønsker at LSK skal fortsette som toppklubb, så er det nå det gjelder. Får vi ikke hjelp nå, kan det være for seint, legger hun til.

Onsdag skulle Skedsmo kommune behandlet LSKs søknad om økonomisk støtte, men saken er utsatt til over sommeren. Det gir økonomiske utfordringer for den kriserammede sportsklubben.

- Vi trenger fem friske millioner for å komme gjennom den perioden vi går inn i, sier Scheie til lokalavisen.

Hun opplever at ikke alle tar den økonomiske pengekrisen på Åråsen alvorlig nok.

- Noen tror det skal komme noen inn og redde oss. Det vil ikke skje. Vi trenger hjelp til å få inn penger slik at vi kan drive ut 2014, sier LSK-lederen til RB. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere