45 minutter det luktet svidd av

Foto: John Walton / Pa Photos / NTBscanpix

Lille Brentford holdt kun i én omgang mot overlegne Chelsea.

CHELSEA-BRENTFORD 4-0:

Etter at Chelsea og Fernando Torres utlignet helt mot slutten i det første FA-cup-oppgjøret de to lagene i mellom, var det søndag formiddag duket for den utsatte returkampen mellom Chelsea og Brentford på Stamford Bridge.

I utgangspunktet en ganske så overkommelig oppgave for de blåkledde vertene mot Uwe Röslers League One-lag. Etter en andre omgang det luktet svidd av, ble også nivåforskjellen mellom lagene meget tydelig.

Annullert mål
Chelsea var klart best i den første omgangen, og kom svært nær scoring da Oscar først fikk blokkert et skudd like foran mål, før samme mann var uheldig og avsluttet i stolpen ikke lenge etter.

Faktisk var Brentford det eneste laget til å få ballen i nettmaskene i den første omgangen, men dessverre for «The Bees» hadde dommer Neil Swarbrick blåst for et frispark i forkant.

Bortsett fra de to store Chelsea-sjansene forsvarte Brentford seg bra, og gikk altså til pause med et meget godt utgangspunkt foran de avgjørende 45 minuttene.

Da lagene kom ut fra garderoben, satte hjemmelaget i gang et utmiddelbart kjør mot Simon Moore i Brentford-målet. Stormløpet fortsatte de neste minuttene, og skulle snart betale seg.

Et langt utspill fra Peter Cech endte etter hvert i beina til Juan Mata omtrent 30 meter fra Brentford-målet. Spanjolen brukte et touch og avanserte fremover før han klinte til.

Skuddet var perfekt og fant veien ned i keeper Moores venstre hjørne, og den fortjente ledelsen var et faktum.

199
Selv om gjestene overtok initiativet i minuttene etter kampen, skulle det ikke ta lang tid før ledelsen var doblet.

Branislav Ivanovic kom nedover høyresiden og gjorde som læreboka sier - la ballen 45 grader tilbake i feltet.

Der vartet Oscar opp med litt brasiliansk magi. Hælsparket var likevel ikke bedre enn at Brentford burde klart å klarere, men etter litt om og men, snek ballen seg over målstreken.

Kun to minutter senere var det 3-0. Frank Lampard kom på et av sine sedvanlige løp fra dypet og kunne enkelt bredside inn sitt 199. mål i Chelsea-drakten.

Scoringsballet ble avsluttet av en annen klubblegende, John Terry, som headet inn 4-0 ti minutter før slutt.

P.S: Chelsea møter dermed Middlesbrough i 5. runde av FA-cupen.

Sjekk siste nytt fra engelsk fotball!

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'rsr4are3a6i11bjcnlewhvead', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-rsr4are3a6i11bjcnlewhvead', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.