503 minutter uten mål

Foto: Håkon Mosvold Larsen

Men Arild Stavrum er ikke bekymret - ennå.

SKEID - HAMKAM 0-2: Fem hele kamper pluss én andreomgang og åtte minutter av en førsteomgang er spilt siden sist Skeid scoret et seriemål.

Norge har feiret nasjonaldag, Alexander Rybak har vunnet Grand Prix, svineinfluensaen har skremt Europa, både Høyre og Venstre har avholdt landsmøter, Det hvite hus har skremt New York og Edvald Boasson Hagen har fått sitt store gjennombrudd siden Skeid scoret mot Bryne i Adeccoligaen 13. april.

Det er - uten å regne inn tilleggsminuttene - 503 minutter siden.

- Hvis du ikke skaper sjanser og spiller dårlig, er det krise, men i dag skapte vi sjanser, sier Skeids trener Arild Stavrum til Nettavisen.

Han er naturligvis ikke fornøyd med å tape 0-2 for HamKam, men anser onsdagens kamp som et skritt i riktig retning.

- Mot Mjøndalen sist (0-4) spilte vi fryktelig dårlig og fortjente ikke noe. Men i dag spilte vi en bra kamp og var på talefot med HamKam, mener Stavrum.

Olav Råstad og Markus Ringberg scoret bortelagets mål i onsdagens kamp. HamKam ligger på femteplass med ti poeng etter sju kamper, mens Skeid ligger på tolvteplass med sju poeng.

Det er bare ett poeng ned til nedrykksplass, og de 14 øvrige lagene i Adeccoligaen har fortsatt kun spilt seks kamper. Likevel er ikke Stavrum bekymret.

- Hvis vi skaper like mange sjanser i neste kamp, garanterer jeg at vi scorer i neste kamp, avslutter Stavrum.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag