RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

60 millioner til Brann

Sist oppdatert:
Brann har tegnet en treårig partneravtale med syv bedrifter som sikrer klubben 60 millioner kroner i sponsorinntekter. Beløpet kan stige med sportslig suksess.

Les om Branns seier i Royal League: Gjenoppstandelsen

Ifølge Bergens Tidende er avtalen i utgangspunktet verdt 60 millioner, men om den sportslige suksessen fortsetter kan beløpet bli enda større.

- Dette er historisk. Vi har aldri inngått en liknende avtale tidligere, og har derfor ingen tall å sammenlikne med, sier markedssjef i Sportsklubben Brann, Kristian Jæger.

Seriegull gir flere millioner
Idar Vollviks Chess øker sin sponsing med 30 prosent. Grunnen er enkel.

- Hvis Brann skal vinne gull, må de ha penger, sier Vollvik.

Flere av de andre sponsorene har lovet ytterligere millioner i Brann-kassen om Brann tar seriegull og kommer til cupfinalen. Sparebanken Vest er en av dem som har lovet ti prosent bonus for seriegull og fem prosent ekstra for cupfinale, skriver Bergens Tidende.

- I enkelte av kontraktene får vi bonus for å prestere, sier Jæger - uten gå nærmere inn på hvor mye.

Råd fra Viking
Brann vil sette av deler av sponsorinntektene av til finansieringen av et nytt stadion - etter råd fra Vestlands-kollega Viking.

Viking har gitt Brann flere mulige løsninger på hvordan Brann kan ordne fremtidige økonomiske utfordringer rundt bygging av ny stadion i Bergen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere