RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

9/11 var en ulykke, mener Liverpool-spiss

Foto: Pa Photos
Sist oppdatert:
«Ikke la media få deg til å tro noe annet», skrev han på Twitter.

Nathan Eccleston er i trøbbel etter at han markerte tiårsdagen for angrepene på New York og Washington med å uttale at dette var en ulykke. Nesten 3000 mennesker ble drept i Al-Qaidas terroranslag.

«Jeg nekter å si angrep, ikke la media få deg til å tro at det var terrorister som gjorde dette. #O.T.I.S.» meldte Eccleston på Twitter.

OTIS står for «Only The Illuminati Succeed».

Uttalelsen har ikke slått an i Liverpool, som er under amerikansk eierskap.

Meldingen er fjernet fra Twitter-kontoen til den unge spissen, som har ni kamper for Liverpool, men han blir likevel gjenstand for en intern gransking.

Eccleston fulgte opp den kontroversielle meldingen med å skrive at «man ikke trenger å følge meg hvis man ikke liker det jeg har å si» og at «enkelte ting ble tatt ut av sammenhengen».

- Klubben tar denne saken ekstremt alvorlig og ledelsen har informert Nathan Eccleston om at vi er i gang med en undersøkelse av omstendighetene rundt denne uttalelsen og at vi vil avgjøre hva som er den passende reaksjonen, sier en talsmann for klubben til lokalavisen Liverpool Echo.

Eccleston kom til Liverpool fra Bury som 15-åring og har vært utlånt til Huddersfield Town og Charlton Athletic.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere