930 RBK-fans til Bergen

Rosenborg-fansen har blitt tildelt 930 billetter til «seriefinalen» mot Brann i Bergen 22. oktober.

03.10.06 17:36

Bortefansen har krav på fem prosent av den totale tilskuerkapasiteten på bortekamper.

Det betyr i klartekst at Rosenborgs supporterklubb Kjernen får 930 billetter til «sesongens høydare» mot Brann i Bergen.

- Vi har hatt en god dialog med Kjernen hele tiden, og har reservert i overkant av 900 billetter til kampen mot Brann, sier billettansvarlig i Brann, Anders Tøsse, til Nettavisen.

Travel dag på jobben
Kjernen-leder Jon Inge Korsgat har hatt en travel dag. RBK-fansen har nemlig vært desperate etter å sikre seg billetter til Brann-kampen.

- Vi har reservert alle de billettene vi har krav på, det vil si 930 billetter. Disse går kun til Rosenborg-supportere, og etter pågangen å dømme blir det 930 supportere i Rosenborg-trøyer på bortefeltet på Brann Stadion 22. oktober, sier han til Nettavisen.

Og fortsetter:

- Vi ble faktisk nødt til å stoppe billettsalget tidligere i dag for å være sikre på at vi ikke «oversolgte» kvoten. Da hadde vi hatt et vanvittig problem.

Billettene revet bort
Samtlige billetter til «seriefinalen» mellom Brann og RBK ble tirsdag utsolgt på drøye tre timer. Enkelte Rosenborg-supportere fryktet lenge at Brann ville selge deres kvote til egne fans, men det avviser Branns billettsjef.

- Det kan jeg bestemt avvise at vi har gjort i dag. Vi har satt av den kvoten Rosenborgs fans har krav på, og har hatt god kontroll på dette hele tiden, beroliger Tøsse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.