RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
PENGER: Harald Aabrekk og Aalesund er fremdeles ikke kommet til enighet om hvor stor sluttpakke førstnevnte skal motta, etter at han ble sparket fra jobben som trener.
PENGER: Harald Aabrekk og Aalesund er fremdeles ikke kommet til enighet om hvor stor sluttpakke førstnevnte skal motta, etter at han ble sparket fra jobben som trener. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Aabrekk ikke enig med Aalesund om sluttpakke

Diskuterer fortsatt størrelsen på sluttpakken.

Harald Aabrekk har fortsatt ikke kommet til enighet Aalesund om en økonomisk kompensasjon etter at han fikk sparken i eliteserieklubben.

Aabrekk måtte forlate sin jobb etter bare fire serieomganger. Da sto AaFK med kun ett poeng. Umiddelbart innledet Trenerforeningen samtaler med klubben for å bistå Aabrekk i jobben med å forhandle fram en kompensasjon, men så langt er ingenting på plass, melder Sunnmørsposten.

- Det har gått en mail hver vei, men det er naturlig at det er advokater som tar seg av det, sier styreleder i AaFK, Reidar Mjelde, til lokalavisen.

Han venter på et utspill fra motparten.

- Vi har ikke hørt noe fra dem siden begynnelsen av forrige uke, meg bekjent. Det betyr at saken ligger hos dem, sier Mjelde. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere