Aabrekk ikke enig med Aalesund om sluttpakke

PENGER: Harald Aabrekk og Aalesund er fremdeles ikke kommet til enighet om hvor stor sluttpakke førstnevnte skal motta, etter at han ble sparket fra jobben som trener.

PENGER: Harald Aabrekk og Aalesund er fremdeles ikke kommet til enighet om hvor stor sluttpakke førstnevnte skal motta, etter at han ble sparket fra jobben som trener. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Diskuterer fortsatt størrelsen på sluttpakken.

Harald Aabrekk har fortsatt ikke kommet til enighet Aalesund om en økonomisk kompensasjon etter at han fikk sparken i eliteserieklubben.

Aabrekk måtte forlate sin jobb etter bare fire serieomganger. Da sto AaFK med kun ett poeng. Umiddelbart innledet Trenerforeningen samtaler med klubben for å bistå Aabrekk i jobben med å forhandle fram en kompensasjon, men så langt er ingenting på plass, melder Sunnmørsposten.

- Det har gått en mail hver vei, men det er naturlig at det er advokater som tar seg av det, sier styreleder i AaFK, Reidar Mjelde, til lokalavisen.

Han venter på et utspill fra motparten.

- Vi har ikke hørt noe fra dem siden begynnelsen av forrige uke, meg bekjent. Det betyr at saken ligger hos dem, sier Mjelde. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.