RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aabrekk ikke enig med Aalesund om sluttpakke

PENGER: Harald Aabrekk og Aalesund er fremdeles ikke kommet til enighet om hvor stor sluttpakke førstnevnte skal motta, etter at han ble sparket fra jobben som trener.
PENGER: Harald Aabrekk og Aalesund er fremdeles ikke kommet til enighet om hvor stor sluttpakke førstnevnte skal motta, etter at han ble sparket fra jobben som trener. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)
Diskuterer fortsatt størrelsen på sluttpakken.

Harald Aabrekk har fortsatt ikke kommet til enighet Aalesund om en økonomisk kompensasjon etter at han fikk sparken i eliteserieklubben.

Aabrekk måtte forlate sin jobb etter bare fire serieomganger. Da sto AaFK med kun ett poeng. Umiddelbart innledet Trenerforeningen samtaler med klubben for å bistå Aabrekk i jobben med å forhandle fram en kompensasjon, men så langt er ingenting på plass, melder Sunnmørsposten.

- Det har gått en mail hver vei, men det er naturlig at det er advokater som tar seg av det, sier styreleder i AaFK, Reidar Mjelde, til lokalavisen.

Han venter på et utspill fra motparten.

- Vi har ikke hørt noe fra dem siden begynnelsen av forrige uke, meg bekjent. Det betyr at saken ligger hos dem, sier Mjelde. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere