*Nettavisen* Sport.

Aalesund-billetter på svartebørs

Tor Hogne Aarøy og Morten Moldskred, Aalesund Foto: June R. Johansen, Sunnmørsposten

Ålesund er rammet av tidenes fotballfeber. To dager før åpningen av Color Line stadion går billettene til Odd-kampen unna for 2000 kroner på svartebørsen.

14.04.05 10:23

Aalesund kvittet seg med alle de 7500 sesongkortene allerede i midten av februar. Og onsdag denne uken gikk den siste av de i alt 10.662 billettene til hjemmepremieren mot Odd Grenland unna.

2000 kroner
Men fortsatt er det mange som ikke har sikret seg adgangstegn til historiens første kamp på Color Line stadion. Eneste håp for stakkarne som ikke kjøpt billett, er svartebørsen.

Ifølge TV 2 Sporten var prisen på en billett på svartebørsen oppe i over 2000 kroner onsdag kveld.

- Jeg har ikke hørt noe om svartebørshandel, men jeg tviler ikke på at det er tilfelle. Det er en nesten sydlandsk stemning i byen for tiden, sier leder i Aalesunds supporterklubb Stormen, Tom Walderhaug, til TV 2 Nettavisen.

TV 2-kamp
- Det er imdlertid en del sure folk her oppe som ikke har fått tak i billett. Også flere av våre medlemmer står uten billett, siden AaFK ikke hadde tålmodighet til å vente på at vi skulle selge alle de 1180 billettene til supporterfeltet, sukker han.

De som ikke har over 2000 kroner å bruke på svartebørsen, kan trøste seg med at kampen sendes direkte på TV 2.

- Det blir tv-overføring på to storskjermer på supporterpuben vår, så jeg tror nok en del kommer til å samle seg der, sier supporterlederen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag