RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aalesund enig med Trond Fredriksen


ENIGE: Aalesund er enig med Trond Fredriksen om et sluttoppgjør etter at treneren fikk sparken i eliteserieklubben etter forrige sesong.
ENIGE: Aalesund er enig med Trond Fredriksen om et sluttoppgjør etter at treneren fikk sparken i eliteserieklubben etter forrige sesong. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Aalesund er enig med Trond Fredriksen om et sluttoppgjør etter at treneren fikk sparken i eliteserieklubben etter forrige sesong.

Fredriksen fikk sparken som Aalesund-trener etter nedrykket til 1. divisjon. Umiddelbart ble det antydet at AaFK-profilen var ønsket i en annen rolle i klubben.

Onsdag bekrefter imidlertid sunmørsklubben at man har kommet til enighet med Fredriksen om et sluttvederlag.

- Begge parter er tilfreds med å kunne skilles som forlikte, og vi er enige om å ikke informere om de nærmere detaljer i avtalen, heter det i en uttalelse.

- Vi takker Trond for lang og god tjeneste i AaFK, og ønsker han lykke til videre i karrieren, sier styreleder Jan Petter Hagen.

Aalesund rykket ned fra Eliteserien forrige sesong etter en intens avslutning på sesongen. Til slutt skilte det kun to innslupne mål mellom AaFK og Sogndal i kampen for å unngå direkte nedrykk.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere