Aalesund kan overraske

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX

Strømsgodset sliter med noen fravær og Aalesund har vunnet i Drammen før.

Vi var ett Raufoss-mål unna storgevinst på langoddsen i går, men å være nære er like ubrukelig som å være lysår unna når det kommer til odds og tipping, så vi bretter opp ermene og prøver på nytt i dag.

Søndagskupongen inneholder seks oppgjør fra runde 19 i Tippeligaen og seks oppgjør fra Adeccoligaen. Kupongen preges av en del store hjemmefavoritter, og Sogndal, Viking og Rosenborg nærmer seg 80 prosent på folkerekka. Skulle en av disse ryke, vil vi få se brukbare premier i dag. Innleveringsfristen er klokken 17.55 som vanlig.

Brann - Molde
Brann har endelig fått vist hvor fin fotball de kan spille, de siste fem kampene har gitt 3-2-0 og man har fått en liten luke ned til streken i Tippeligaen. Bra uttelling mot Sandefjord sist, da man vant 4-1.

Molde fikk vist at Norge har svært få fotballag som holder mål i europeisk sammenheng da de tapte 2-3 hjemme for Stuttgart i Europa League-kvalifiseringen forrige uke. Men 2-3 er bedre enn 0-1 på mange måter, og det var gøy at Mattias Moström og Magne Hoseth fikk score mot tyskerne.

I Tippeligaen går det ikke bra, og man har med 0-3-2 på de fem siste nærmet seg bunnen i enda større grad. I dag er det reell fare for at Molde faller ned på kvalikplassen. Molde har fortsatt ikke vunnet på bortebane, tallene er 0-4-5.

Branns defensive nykommere Christian Kalvenes (fra Burnley) og Zsolt Korcsmár (fra Újpest) kan bli spilleklare allerede søndag og muligens bli å se på banen. Cato Guntveit er ute med skade.

Molde har kjøpt seg ny målvakt. Espen Bugge Pettersen går fra Sandefjord til Molde for 2,5 millioner kroner og han spiller allerede i dag. Det er også klart at Baye Djiby Fall spiller for Molde ut sesongen. Knut Olav Rindarøy er syk og blir trolig ikke friskmelt i tide til denne kampen, mens Vegard Forren er usikker, men man håper han rekker kampen. Christian Steen er skadet.

Tidligere oppgjør i Bergen har endt 2-0, 3-4, 2-1 og 2-0 når vi ser tilbake i tid.

Vi mener dette er en hjemmeseier. Brann er i medgang, Molde i motgang, hvertfall resultatmessig. Bugge Pettersen kan stenge buret på en god dag, det må være det eneste argumentet for ikke å spille H i denne. Vi tror på hjemmeseier i Bergen og markerer H i kamp 1.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!

Hønefoss BK - Odd
Hønefoss har tatt seg opp på hjemmebane i det siste, og har 3-3-0 på de seks siste hjemmekampene i Tippeligaen. Et stygt sår i den statistikken kom i cupen, da Hønefoss tapte hele 1-5 hjemme for nettopp Odd. Ikke desto mindre er Hønefoss nå et av de bedre hjemmelagene i Tippeligaen.

- Jeg synes at det begynner å løsne foran mål. På de to siste hjemmekampene har vi scoret fem flotte mål mot to gode lag (Tromsø og Lillestrøm, red.anm.), sier Hønefoss-trener Reidar Vågnes, som spesielt har latt seg imponere av Davy Claude Angan, til ringblad.no.

Odd er blant de bedre bortelagene i Tippeligaen. De klarte 1-1 på Lerkendal sist, mens det ble tap 1-3 for Viking i Stavanger. 3-4-2 på bortebane totalt er bra.

Hønefoss midtbanespiller Paul Obiefule står over på grunn av gule kort. Lars Lafton, David Hanssen og Rune Bolseth skadd. Odd har skadefritt lag.

Denne kampen er vrien å tippe, for Hønefoss er gode hjemme nå, mens Odd er gode borte og har dessuten hatt et bra tak på Hønefoss i år. En uavgjort er vel ikke langt unna denne gangen. Vi øyner også en mulighet for at Odd vinner enda en gang, og markeringen blir UB i kamp 2.

Rosenborg - Haugesund
Rosenborg fortsetter å ikke tape, og nå seiler de fra resten av tippeligalagene i toppen av tabellen. De var også gode da de vant 1-0 borte over svenske AIK og tok et skrit nærmere spill i Europa til høsten. 6-3-0 og målforskjell 20-4 på hjemmebane i Tippeligaen lukter det gull av. Det ble "bare" 1-1 mot Odd i siste hjemmekamp.

Haugesund er på høyde med Rosenborg som hjemmelag, men på bortebane tar man knapt poeng. 0-3-6 totalt borte holder laget på nedre halvdel av tabellen.

Rosenborg har skadefritt lag, men Rade Prica spares mot Haugesund, og da flyttes Steffen Iversen opp på spissplass sammen med Morten Moldskered. Fredrik Winsnes kommer inn på midtbanen. Laget er tatt ut: Daniel Örlund, Mikael Lustig - Kris Stadsgaard - Vadim Demidov - Micke Dorsin, Fredrik Winsnes - Anthony Annan - Per Ciljan Skjelbred, Markus Henriksen, Morten Moldskred - Steffen Iversen.

Haugesund har Eirik Mæland, Martin Christensen, Djedje Victorien og Allan Olesen ute med skade.

Det ble 0-0 i det omvendte oppgjøret tidligere i sesongen. Det er lenge siden Haugesund gjestet Lerkendal nå, men de har alltid tapt her, hvertfall siden 1997. Det står 7-1-0 fordel RBK uansett bane siden 1997.

Rosenborg har returkampen mot AIK til uka å tenke på, men det bør ikke hindre dem i å ta en kontrollert seier over et av Tippeligaens svakeste bortelag. H i kamp 3.

Strømsgodset - Aalesund
Godset tapte bortekampen mot Odd sist, etter bra poengfangst i fem kamper før det. Ingen har vunnet flere hjemmekamper enn Godset denne sesongen, og med 7-0-2 hjemme totalt befester Godset sin posisjon som Tippeligaens mest typisk hjemmelag, nå med tøff konkurranse fra Haugesund.

Aalesund er oppe på fjerdeplass igjen, og de ser ut til å kunne hevde seg i toppen også utover høsten. 4-0-5 på bortebane hittil er blant de bedre i Tippeligaen. I forrige hjemmekamp tok man en noe heldig seier mot gode Vålerenga i sluttminuttene. Forrige bortekamp tapte man 0-1 for Start.

Godset har lagt ut troppen på nettsidene sine: Lars Stubhaug, Adam Larsen Kwarasey, Glenn Andersen, Lars Sætra, Krister Aunan, Joel Riddez, Øyvind Storflor, Ola Kamara, Jim Johansen, Fredrik Nordkvelle, Mads Ryghseter, André Hanssen, Muhamed Keita, Lars Christopher Vilsvik, Alfred Sankoh, Petar Rnkovic, Akeem Latifu, Steffen Nystrøm. Akeem Latifu er med i troppen dersom han blir spilleklar innen kampstart søndag.

Ellers er det gledelig at Steffen Nystrøm igjen er tilbake i troppen etter lang tids skadeavbrekk. Alexander Aas, Jo Inge Berget, Kim André Madsen og Marcus Pedersen er fortsatt ute med skader.

Aalesund har de aller fleste på plass, med unntak av Amund Skiri. Kanskje kan vi allerede i dag få se Michael Barrantes Rojas, Aalesunds nysignerte landslagsspiller fra Costa Rica, og Lars Fuhre som er kjøpt inn fra Sundet.

Aalesund vant 3-1 i sesongens første møte. Aalesunds tidligere reiser til Drammen har ikke gått så galt, og det har blitt 2-0, 0-1, 0-4, 3-2 og 2-4 her i de fem siste tilsvarende. Det står 7-1-2 fordel Aalesund på de ti siste innbyrdes oppgjør uansett bane.

Strømsgodset vinner de fleste hjemmekampene sine, men her veier skader i laget og en svært dårlig historikk mot dagens motstander opp for hjemmestyrken, og kampen er helt åpen. Aalesund spiller sjelden uavgjort borte, og vi garderer HB i kamp 4.

Tromsø - Stabæk
Tromsø har falt av etter den fine starten. 0-3-3 på de seks siste kampene gjør at den tidligere serielederen allerede er syv poeng bak Rosenborg. 6-2-1 og målforskjell 10-3 på hjemmebane ser fortsatt bra ut. Men det er ikke bra at man fortsatt ikke har scoret mål på sitt nye kunstgressdekke som ble lagt på Alfheim i sommerpausen.

Stabæk hadde en fin periode med fem kamper uten tap, men de tre siste har bare gitt 0-1-2, og laget faller litt på tabellen. En forsvarstabbe kostet ett poeng i hjemmekampen mot Rosenborg sist. 2-4-2 på bortebane totalt er bare middels.

Tromsø stiller trolig uten Hans Åge Yndestad, Sigurd Rushfeldt og Kara i dag, de er skadet og blir trolig ikke friske i tide. Kevin Larsen er skadet. Stabæk har skader på Tor Marius Gromstad, Johan Andersson og Torstein Andersen Aase. Forøvrig er det klart at Espen Hoff forlater Stabæk og melder overgang til Start.

Jevn statistikk mellom disse lagene i eliteserien. På 27 møter har lagene 11-5-11 i innbyrdes møter. Begge lagene har gjort det best på bortebane i innbyrdes oppgjør. I Tromsø har Stabæk 6-3-4 og 19-12 på sine 13 kamper. Stabæk har vunnet 4 av de 7 siste eliteseriekampene i Tromsø.

Denne kampen virker helt åpen. Kanskje kan under 2,5 mål i denne være et brukbart spill på langoddsen. Her på tippekupongen helgarderer vi. HUB i kamp 5.

Viking - Sandefjord
Viking har vært gode i sine siste hjemmekamper. 4-0 over Hønefoss, 2-0 over Kongsvinger og 3-1 over Odd er flott. 6-2-1 på hjemmebne totalt er bra. I tillegg vant man bortekampen mot Stabæk. Sist gikk man på en liten smell da man røk 0-4 i Haugesund, en kamp man på forhånd hadde sagt var viktig å vinne prestisjemessig.

Sandefjord ser fortapte ut der de ligger i bunnen med bare 7 poeng. Selv med dobbelt så mange poeng hadde de fortsatt ligget på nedrykk. 0-1-8 på bortebane er triste saker. Nå har man solgt sin kanskje beste spiller, målvakten Bugge Pettersen. Joacim Lund Heier skal vokte buret fra nå av, med juniorkeeper Stian Antonsen som back up på benken i dag.

Erik Nevland gjør comeback som Viking-kaptein i dagens kamp. Han har en høy stjerne i Stavanger og vil sikkert bidra positivt på mange måter. Ellers er Joakim Austnes skadd og Tomasz Sokolowski usikker. Sandefjords Ebrima Sohna må stå over kampen på grunn av gule kort. Samir Saric er skadet.

Innbyrdes oppgjør er interessant, da Viking kun har 1 seier mot Sandefjord på 7 møter i eliteserien. Den kom i lagenes første møte i eliteserien den 16. mai 2006 med 1-0. Etter den kampen har Sandefjord 3-3-0 og 12-6 mot Viking.

Vi tror det ligger an til en brakseier til Viking i dag. Sandefjord er svakere enn på lenge, og den gode statistikken mot Viking får trolig et skudd for baugen i dag. Kanskje kan Viking gå i den velkjente fellen og tro at kampen er vunnet på forhånd, men vi tror Hareide er klar over denne faren og maner til maksimal innsats i dag. H i kamp 6.

Alta - Mjøndalen
To lag som ikke har innfridd i år møtes til bunnoppgjør i Adeccoligaen. Alta er brukbare hjemme i Finnmarkshallen, men mistet tre poeng de tok mot Lyn og nå er de under streken. 2-2-2 totalt på hjemmebane. Forrige hjemmekamp endte 3-3 mot Sundet, etter scoringer av Magnus Andersen og Petter Larsen (2). Noe heldig da vi gikk opp til 3-2, sier man selv, samtidig som man er forbannet over Sundets 3-3 mål som kom da de fikk sette i gang kjapt av dommer, mens flere Alta-spillere fortsatt feiret 3-2 målet andre steder i omgivelsene. Nå diskuteres det heftig i nord om man feiret for lenge eller om dommeren begikk en feil, eller muligens begge deler. 3-3 ble uansett enden på visa, ser det ut til.

Mjøndalen har aldri vært noe stort bortelag, men nytt av året er at de ikke er noe stort hjemmelag heller. 1-1-4 på bortebane hittil er stusselige saker. Sist ble det 3-5 tap mot Tromsdalen, 1-2 mot Ranheim før det, 1-5 mot Bryne før det igjen.

Alta skriver kun fire ord om dagens kamp på sin hjemmeside: "Nå trøkker vi til". Andre steder står det å lese at Håvard Nome har forlatt klubben til fordel for Byåsen. Han lånes ut etter å ha fått lite spilletid i Alta. Mjøndalens skadeliste inneholder de samme fire anvnene som sist: Kenneth Karlsen, Lars Granaas, Fabian Andersen og Stian Ohr. Sistnevnte skal sannsynligvis være spilleklar etter ferien, noe som må bety i disse dager.

Alta vant 1-0 på Nedre Eiker etter en litt overraskende scoring i sluttminuttene i det omvendte møtet. Mjøndalen har meget svak statistikk mot Alta, de tapte 1-3 her i fjor og 1-6 for tre år siden. Mjøndalen har aldri slått Alta på Nedre Eiker heller.

Alta er sikkert fortsatt forbannet etter 3-3 fadesen sist, og det sinnet bør kanaliseres over i innsats i dagens kamp og en ny seier over Mjøndalen. Men dette er bunnoppgjør, så her blir det kjemping med kniven på strupen og sikkert delt ut en del kort også. Vi har klart størst tro på H i Finnmarkshallen. H i kamp 7.

Bodø/Glimt - Sarpsborg 08
Glimt er stadig et av Adeccoligaens beste hjemmelag. Ser vi bort fra 0-5 katastrofen mot Bryne, har Glimt full pott og kun ett baklegnsmål på Aspmyra. På bortebane tar man knapt poeng, så man er avhengige av tre poeng i samtlige hjemmekamper hvis man fortsatt har tenkt å rykke opp.

Sarpsborg ligger på femteplass, a poeng med Glimt, men med en kamp mindre spilt. Sarpsborg ha 3-1-4 på bortebane etter varierende resultater. Sist tapte man for Strømmen, men før det vant man mot Sundet i de dype skoger. Sarpsborg har vært en del plaget av skader, og resultatene bærer litt preg av det.

Glimt har Christian Berg ute med skade. Han erstattes av Haukås, og det blir et sterkt Glimt-lag vi får se i dag. Sarpsborg stiller etter det vi forstår et sterkt lag i dag, med Martin Wiig og Øyvind Hoås på topp. Nysignerte Mehmed Divanovic skal etter planen også være med nordover. Eneste navn på skadelisten er Mathisen og Andersrød.

Dagens motstandere møttes så sent som onsdag 14. juli. Da endte kampen med poengdelig på Sarpsborg Stadion. Før sesongen vant Sarpsborg en treningskamp mot Glimt på La Manga 2-1. Ellers har Glimt vunnet 2-0 hjemme i 2007 og 1-0 året før.

Glimt skal normalt vinne dette på hjemmebane, men et bortimot skadefritt Sarpsborg er ingen enkel motstander. Folkrekka viser 55-25-20 i øyeblikket, Glimt er som forventet ganske store favoritter. Vi gir Sarpsborg mer enn 20 prosent sjanse til å vinne i dag, og synes det er fornuftig å gardere for en liten overraskelse på Aspmyra i dag, for premienes skyld. HB i kamp 8.

Løv-Ham - Tromsdalen
Løv-Ham er i god form om dagen, og har nå tre strake seire over Bryne. Alta og Ranheim å se tilbake på. Nå skal man prøve å sette klubbrekord for Adeccoligaen, der man aldri har vunnet fire ganger på rad før. Løv-Ham befinner seg på øvre halvdel av tabellen igjen, og 4-1-3 på hjemmebane er brukbar uttelling. Men det er ikke mer enn en måned siden man røyk 1-3 hjemme for Follo. Strømmen og Mjøndalen er de andre lagene som har vunnet i Bergen, og i alle disse kampene var Løv-Ham store favoritter på langoddsen, vi bare minner om det.

Tromsdalen er i dårlig form, man slipper inn mye mål og har tapt tre kamper på rad nå. Man var inne på noe da man tok ledelsen mot Fredrikstad sist, men det endte med tap 2-5. Laget fra nord ligger på nedrykksplass.

Løv-Ham tapte 0-2 i Tromsdalen tidligere i sesongen. I fjor tapte de 0-1 på hjemmebane for dagens motstander, mens det tidligere har blitt 3-2 og 0-0 her.

Vi ser litt på folkerekka igjen. 67-17-16 gjør hjemmelaget til store favoritter, for store slik vi ser det, og vi synes Tromsdalen er verdt en gardering, for mulige premiers skyld. De har prestert tre overraskende tap på hjemmebane allerede denne sesongen, og det ville vært typisk om man går på en ny smell i sitt rekordforsøk. HB i kamp 9.

Nybergsund IL-Trysil - Follo
Sundet har tapt de to siste hjemmekampene sine, 0-1 for Sandnes Ulf og 2-3 for Sarpsborg. Ikke alltid godt å si hva man kan forvente av dette laget. Konsekvens kan man i alle fall ikke håpe på. 5-5-5 totalt for Sundet nå, og nedrykkstreken er kommet på trygg avstand.

Bak Sundet jager nyopprykkede Follo, som er inne i en realtivt god periode nå og plukker poeng jevnt og trutt. 1-2-3 på bortebane totalt, etter at man mistet 4-2 seieren mot Lyn. Forrige bortekamp ble man for små mot Sogndal, men fikk pyntet på resultatet mot slutten og tapte 3-4.

Sundet håper at Mirza Durakovic skal blir klar for spill allerede i dag. Han får i så fall en plass på sentral midtbane mot Follo. Tromso.no skriver om kampen: "Etter at Lars Fuhre dro til Aalesund, og med høyreback Miroslav Radulovic og Remond Mendy igjen ute med karantene, har Ola Brenden noen utfordringer når det kommer til laguttaket. Tobias Johansson gjorde en god kamp som backvikar borte mot Tromsdalen, og fikk gode skussmål av trenerteamet etter kampen. Han får trolig sjansen der igjen søndag. På høyrekanten spiller sannsynligvis Eric Vernan, mens Bjarne Kortgaard Ingebretsen trolig får et gjensyn med en offensiv rolle på venstrekant."

Toppscorer i Follo denne sesongen, Eirik Markegård, sliter med ryggen. Det er usikkert om han kan spille søndagens kamp i Trysil, skriver oblad.no. " Hvis Markegård kan spille søndag, kan det gå mot samme Follo-oppstilling som i de to foregående kampene, mot Sogndal og Strømmen. Det betyr Øystein Grini på stopperplass og kaptein Christian Petersen på benken. – Det fungerte jo greit sist og også mot Sogndal. Noe lag blir imidlertid ikke tatt ut før på lørdag, forteller Follo-treneren. Han har også to andre bekymringer. Andreas Birkeland (trøbbel med hofta) og Christian Bwamy (strekk) er usikre." Birkeland flytter til Stavanger i midten av august og forlater Follo for en stund.

I denne kampen tror vi det er lurt å regne med at alt kan skje. Sundet er ustabile, og møter her et Follo som har slått godt fra seg i det siste. At Follo taper for Sogndal og Fredrikstad er ikke overraskende, men ellers har de slått Strømmen, Løv-Ham borte, og FK Tønsberg borte i cupen. Vi prøver enda en HB gardering i kamp 10.

Sandnes Ulf - Ranheim
Sandnes Ulf tapte hjemme for Fredrikstad på onsdag, i en kamp de fort kunne tatt poeng. Selv sier Sandnes Ulf om kampen at man leverte en av årets beste kamper mot Fredrikstad, men man har i flere kamper ikke fått betalt for innsatsen. 1-3-3 på hjemmebane totalt er i øyeblikket svakest i Adeccoligaen.

Ranheim tok en sterk hjemmeseier mot Bodø/Glimt i forrige serierunde. Daniel Krogstad scoret to og snudde 0-1 til 2-1. Ranheim er fortsatt med helt i toppen av Adeccoligaen. 2-0-3 på bortebane hittil er ikke så verst, mens man er knallsterke hjemme. – Jeg mener vi er et middels 1. divisjonslag. På en god dag kan vi selvsagt slå alle, men per i dag er vi middels 1. divisjonslag, sier Ranheims trener Per Joar Hansen.

Christian Sæther Moen går fra 3. divisjonsspill i Malvik IL til 1. divisjonsspill i Ranheim. Kristian Juberg er tilbake i Ranheim etter en periode i Charlottenlund. I tillegg har klubben sikret seg signaturen til tidligere Rosenborg, Haugesund og Start-spiller Christian Sæther Moen. Spissen la opp i 2006 etter en kneskade, men skal nå gjøre ett siste forsøk i toppfotballen, leser vi på nrk.no. Disse rekker trolig ikke dagens kamp, men kan bli viktige for Ranheim utover høsten.

Ranheim vant 3-1 i hjemmekampen mot Sandnes Ulf i mai.

Sandnes Ulf spiller gjerne bra mot de beste lagene, men uttellingen er som regel ikke god nok. Vi har størst tro på borteseieren i dag, da Ranheim ser ut til å holde seg i toppen av Adeccoligaen og har en fin evne til å avgjøre de jevne kampene. B i kamp 11.

Sogndal - Strømmen
Sogndal har virkelig kommet i siget og styrer mot direkte opprykk i øyeblikket. 8-1-1 på de ti siste kampene sier det meste. Tapet kom for opprykksrivalen Fredrikstad. I tillegg er man så heldige at den ene, elendige kampen man spilte i år, 1-3 tapet for Lyn, går i graven med Lyn, mens nesten alle andre lag mister tre poeng.

Strømmen kom plutselig inn i en meget god periode, og et lite øyeblikk så det ut som laget var uslåelige. Man tok 14 poeng av 18 mulige mot Løv-Ham, Alta, Ranheim, Bryne, Mjøndalen og Sarpsborg, før det ble tap borte for Follo nå sist. Belønningen er en plass på øvre halvdel og trygg avstand ned til streken for det nyopprykkede laget. På bortebane har Strømmen nå 2-2-3 totalt og den lite underholdende målforskjellen 3-6.

Sogndal melder at Vegar Gjermundstad sin overgang fra konkursboet Lyn til Sogndal blir klar over helga, ikkje tidsnok til å rekkje søndagens kamp mot Strømmen

Strømmens Johan Nås fikk sitt tredje gule kort mot Follo sist og må stå over i dag. Det betyr hodebry for trener Berntsen, som ikke vasser i forsvarsspillere all den tid Tom Kristoffersen og Erlend Krogsgård er ute med skader. – Det blir en utfordring mot Sogndal når vi har tre forsvarsspillere ute. Antakelig setter vi Frode inn som stopper igjen, sier Thomas Berntsen.

Sogndal vant 2-1 i det omvendte oppgjøret i mai. 1-0 eller 2-0 denne gangen? Uansett tror vi et Strømmen med litt skadeproblemer defensivt drar hjem fra Sogndal uten poeng. H i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 486-rekker

Lever 486-rekkeren til redusert pris via TippSt@tion her.

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 01.08.2010 17:55
1. Brann - Molde H
2. Hønefoss BK - Odd U B
3. Rosenborg - Haugesund H
4. Strømsgodset - Aalesund H B
5. Tromsø - Stabæk H U B
6. Viking - Sandefjord H
7. Alta - Mjøndalen H
8. Bodø/Glimt - Sarpsborg 08 H B
9. Løv-Ham - Tromsdalen H B
10. Nybergsund IL-T - Follo H B
11. Sandnes Ulf - Ranheim B
12. Sogndal - Strømmen H

486-rekker:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 01.08.2010 17:55
1. Brann - Molde H
2. Hønefoss BK - Odd H U B
3. Rosenborg - Haugesund H
4. Strømsgodset - Aalesund H U B
5. Tromsø - Stabæk H U B
6. Viking - Sandefjord H
7. Alta - Mjøndalen H
8. Bodø/Glimt - Sarpsborg 08 H U B
9. Løv-Ham - Tromsdalen H
10. Nybergsund IL-T - Follo H U B
11. Sandnes Ulf - Ranheim H B
12. Sogndal - Strømmen H

-

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.